Skal du gratis med Fjordløberne til julestjerneløbet søndag den 2. december 2018 ?
Traditionen tro tager vi til Julestjerneløbet i Store Dyrehave ved Hillerød og prøver kræfter med en af de i år 4 ruter på henholdsvis 5, 10, 15 km og som noget nyt i år også 1/2 marathon.  Vi afholder det som gratis løb for Fjordløberne.  Løbet afvikles som et stjerneløb på smukke og kuperede ruter ad skovstier. Efter løbet mødes vi på Frederiksborg Byskole , Carlsbergvej 13, Hillerød (ca 3 km fra løbet), hvor vi har et klasseværelse at være i. Der er mulighed for bad og omklædning på skolen. Klubben sørger for lidt mad og drikke samt gløgg/æbleskiver efter løbet. 
Du kan læse mere om løbet her yes


Du tilmelder dig på vores hjemmeside hvor du angiver dit navn og hvilken distance du ønsker at løbe. Vi sørger så for den endelige samlede  tilmelding af Fjordløbere til løbet.  Har du ikke været med deroppe før, må du ikke snyde dig selv for dette utroligt hyggelige løb med efterfølgende spisning på skolen, Er du med på begynderhold eller 1/2 time holdet, kunne 5 km turen måske være en god udfordring :-). 
Tilmeldingsfrist... der er nu lukket for tilmelding 
Første start er kl 11.30 (1/2 maraton løbet ), Så dem der har lyst kan mødes ved Frederikssund Hallen kl 10.00 og fylde bilerne. Passer det dig bedre selv at køre derop gør du bare det. 


Vi ser frem til en god dag med en masse glade Fjordløbere i Hillerød - og husk vi løber i vores røde Fjordløbertrøjer.
Hilsen
Aktivitetsudvalget

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk