Kontingent for 2024

Kære fjordløbere

Rigtig godt nytår.

Vi håber, at I alle er kommet godt og sikkert ind i det nye trænings- og motionsår og vi glæder os til sammen med alle jer friske medlemmer af Fjordløberne at få en masse gode oplevelser i og med Fjordløberne i det nye år. 

Det er nu blevet tid til at betale kontingent for 2024, så også du kan få glæde af Fjordløbernes tilbud i hele 2024.

Kontingentet udgør kun kr. 360,- for et helt år i selskab med en masse glade fjordløbere. Det svarer til kun kr. 30,- pr. måned eller ca. én krone om dagen. For børn og unge under 18 år er det gratis at være medlem af Fjordløberne. Passive medlemmer betaler halvt kontingent.

Du kan betale dit kontingent for 2024 på én af tre forskellige måder:

  1. Bankoverførsel: Du kan indbetale kontingentet på Fjordløbernes bankkonto i Nordea, reg.nr. 2670 kontonummer 8894284146. Husk at angive navn(e) på indbetalingen.
  2. MobilePay: Du kan indbetale kontingentet via MobilePay til 35944 (Fjordløberne). Husk at angive navn(e) på indbetalingen.
  3. Kontant: Du kan betale dit kontingent ved at lægge beløbet i en konvolut med dit navn på og give den til kasseren eller formanden fx i forbindelse med træningen.

Du bedes indbetale kontingentet senest den 1. februar 2024.

Er du ikke allerede medlem, men har lyst til at være medlem af Fjordløberne, skal du først lige melde dig ind via dette link.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Har du allerede betalt dit kontingent for 2024, kan du naturligvis se bort fra dette opslag.

Mange fjordløberhilsner fra hele bestyrelsen

Lisbeth Vinter (kasserer) og Torben Hansen (formand)

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk