Færgelundsløbet 2013

Med temperaturer lige over frysepunktet indledte 132 motionsløbere i alle aldre påsken med en udfordrende løbetur i Færgelunden, da Fjordøberne afviklede årets (den 69. i rækken) udgave af det traditionsrige løb Færgelundsløbet. På den kuperede rundstrækning på ca. 2,2 km skulle deltagerne prøve kræfter med en, to eller tre omgange afhængig af alder.

I aldersklassen for børn op til 14 år var der meget tæt opløb blandt de forreste hos både pigerne og drengene. Hurtigst var Marcus Rølling fra Kastrup, der tilbagelagde den krævende omgang på 10:07, mens hurtigste pige, Frederikke Boye Nielsen fra Helsingør, kom i mål umiddelbart efter i 10:08. De seks hurtigste børn kom alle i mål indenfor 10 sekunder! Flot løbet af de unge mennesker.

Deltagerne over 45 år skulle tilbagelægge 2 omgange og her var hurtigste kvinde Nina Weiss Madsen fra den arrangerende klub Fjordløberne, der løb de ca. 4,4 km på 20 minutter. Hurtigste mand blev Jørgen Petersen-Bach, der tilbagelagde de udfordrende 2 omgange på 16 minutter og 24 sekunder. 

I aldersklassen 15 – 44 år skulle deltagerne løbe hele tre omgange og her kunne  vinderne samtidig tage en vandrepokal med hjem som tegn på sejren. Hos kvinderne sejrede den løbestærke Melina N. Olsen fra Løbetosserne/BAC i tiden 27 minutter og 25 sekunder, mens Anders Essom-Stenz fra Sparta vandt hos herrerne i 24:04.
 
Fjordløberne håber, at alle deltagere havde en god løbeoplevelse i Færgelunden og ønsker alle en fortsat god påske. På gensyn til den 70. udgave af Færgelundsløbet, der afvikles skærtorsdag den 17. april 2014.

Se resultaterne her. Se billeder fra løbet her.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk