Løbetræning med Hold 2

 

I løbet af året træner vi til forskellige specifikke løb hvor vi målretter vores programmer til den pågældende distance.

 

Vi træner efter Claus Hechmanns principper, som er beskrevet i bogen "Træn som eliten".

Claus Hechmann er tidligere eliteidrætsudøver og træner for flere af landets bedste langdistanceløbere. Hans opskrift på at blive en bedre løber, er en varieret form for træning med forskellige tempozoner i løbet af et træningspas, der har til formål at forbedre den enkelte udøvers hastighed og ikke mindst ens udholdenhed.

 

Vi træner typisk

  • intervaltræning tirsdag,
  • tempotræning torsdag
  • langtur søndag.

 

Vi gennemfører testløb efter behov. Hvis man har et ønske om at få fastlagt ens individuelle træningszoner. Testtiderne indtastes i Claus Hechmanns løbeberegner, som kan ses via dette link:

https://www.hechmannsport.dk/beregneren?fbclid=IwAR3Fsg3AO0iD3M_4qEAoThOqcfCqBQl3WU_W2hlfVyuWbitQR1CBwwWM0lE

 

Vi træner tre gange om ugen, på dette tidspunkt på følgende mødesteder:

  • Tirsdag: Kl. 17.30 ved Frederikssund Hallen
  • Torsdag: Kl.17.30 ved Frederikssund Hallen
  • Søndag Vi mødes typisk mellem kl. 9.30-10 alt efter distance, således at vi altid slutter kl. 11:00. Vi mødes ved Familiebænken som ligger ca. 200 meter til højre for Færgegårdsmuseet, når man kommer fra Kronprins Frederiksbro.



 

De fleste på Hold 2 løber 10 km. på mellem 50-65 minutter, men da vi træner efter individuelle træningszoner kan vi sagtens træne sammen. Intervaller løbes typisk på rundstrækninger og på de længere ture samler vi altid op, så de sidste ikke sakker bagud.

 

Hvis du har lyst til at løbe med, så snør dine løbesko og mød op på en af træningsdagene og prøv det af. Såfremt der er spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af trænerne på hold 2

 

Helle Duval Larsen: tlf.22 10 43 91

&

Ulrich Grau

 

Vi glæder os til at se dig til træningen. 🏃‍♀️🏃

De bedste hilsner

Helle & Ulrich



 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk