Kontingent - betales hvert år den 1. februar

Kontingentet udgør i øjeblikket kun kr. 360,- for et helt år i selskab med en masse glade fjordløbere. Det svarer til kun kr. 30,- pr. måned eller ca. én krone om dagen. For børn og unge under 18 år er det gratis at være medlem af Fjordløberne. Passive medlemmer betaler i øjeblikket halvt kontingent (dvs. 180 kr. for et helt år). Passive medlemmer deltager ikke i klubbens gratisløb eller fællestræninger i løbet af ugen. 

Kontingent indbetales til foreningens konto i Nordea: Reg.nr. 2670 kontonr. 8894284146 eller MobilePay 35944. Husk at oplyse navn ved indbetalingen! Så er det meget nemmere for kassereren at holde styr på, hvem der har betalt.

Kontingentet fastsættes på foreningens årlige generalforsamling i slutningen af marts måned.
Nye medlemmer

Nye medlemmer, som indmeldes i årets løb, betaler forholdsmæssigt frem til den 31. december. Det betyder, at hvis du eksempelvis melder dig ind i Fjordløberne den 1. august, betaler du det første år kr. 150,- i kontingent, svarende til 5 måneder (august - december) á kr. 30,-.

Nye medlemmer skal først udfylde en indmeldelsesblanket via dette link.
 
Hvis du endnu overvejer, om du skal melde dig ind i Fjordløberne, er du meget velkommen til at komme og træne med nogle gange, inden du beslutter dig for, om Fjordløberne er noget for dig. Men pas på: Du risikerer at blive bidt af det!

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk