50 Fjordløbere til Julestjerneløbet i St. Dyrehave

Et rekordstort antal Fjordløbere indledte julemåneden med at tilbagelægge én af de tre distancer på enten 5, 10 eller 15 km, da Langgarverne den 1. december arrangerede Julestjerneløbet i St. Dyrehave ved Hillerød for 33. gang.

I denne 2013-udgave var deltagerne forskånet for tidligere års kulde og sne, da vejrguderne på denne første søndag i advent viste sig fra sin milde side med temperaturer omkring de 8-10 grader og med solen skinnende under hele løbet.

Julestjerneløbet er karakteriseret ved at være et socialt løb, hvor hyggen og det sociale samvær før, under og efter løbeturen er langt vigtigere end resultaterne. Men derfor kan vi da godt lige nævne, at Fjordløbernes egen Nina Weiss Madsen blev hurtigste kvinde på dagens længste distance med en tid på lige over en time. Godt løbet af Nina – og af alle andre!

Efter løbet samledes alle Fjordløberne på Byskolen i Hillerød, hvor aktivitetsudvalget havde sørget for varm suppe, æbleskiver samt lidt til genopretning af væskebalancen. Det var 4. år i træk, at Fjordløberne drog afsted i samlet flok til Julestjerneløbet i St. Dyrehave, der på trods af det milde, gode løbevejr nok kunne udfordre løberne med sine velkendte, kuperede skovstier.

Fjordløbernes aktivitetsudvalg håber, at alle deltagerne og de medrejsende heppere havde en god oplevelse i Hillerød. Tak for den flotte opbakning!

På aktivitetsudvalgets vegne
Torben

Se resultatlisten her

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk