Årets Fjordløber 2018: Anne Marie Mathiesen

Anne Marie er kvinden bag, at vi i Fjordløberne siden år 2000 har haft et hold for powerwalkere, hvor alle, der måske ikke lige er til løb, eller som er småskadede løbere, kan komme ud at få rørt sig og samtidig få pulsen sendt i vejret. Selvom der tidligere har været perioder, hvor søgningen til powerwalk-holdet nok har været mere begrænset, så har Anne Marie altid været meget trofast og vel nok en af de allermest mødestabile til træningerne både tirsdag og torsdag.

Anne Marie tager godt imod nye medlemmer og hun hjælper altid beredvilligt til, når vi i Fjordløberne arrangerer løb. Vi har vist endnu ikke arrangeret et løb, hvor Anne Marie ikke har meldt sig under fanerne og hjulpet til. Hun er der hver eneste gang og tog det også med godt humør, da hun havnede i en trafikal udfordring i forbindelse med Sillebroløbet forrige år.

Anne Marie har i mange år – også som det foreningsmenneske hun er – beredvilligt åbnet sit (og Jans) hjem op i forbindelse med afholdelse af bestyrelsesmøder, møder for trænere og instruktører eller samlinger for deltagerne på powerwalk-holdet. Og traktementet har altid været yderst flot. Og så må vi da ikke glemme, at Anne Marie har et stærkt aktiv i sit positive humør samt i en klar og tydelig, men bestemt også kærlig, mild røst.

Derfor er Anne Marie fuldt fortjent Årets Fjordløber 2018.

 

Kriterier for at blive nomineret til titlen som Årets Fjordløber

  • Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis Årets Fjordløber har leveret et rigtig godt resultat i en konkurrence, men det er absolut ingen betingelse.
  • Årets Fjordløber kan også være en, som har imponeret sig selv og andre ved at have udviklet sig mere end forventet ved at dyrke motion hos Fjordløberne i sæsonens løb.
  • Årets Fjordløber har en smittende energi, som får andre til at synes, at netop i dag er en endnu bedre dag.
  • Årets Fjordløber må gerne være hjælpsom, både overfor sine medløbere og / eller i forbindelse med foreningens arrangementer.
  • Årets Fjordløber kan både være meget "synlig" i vor forening, eller det modsatte, forstået på den måde, at vedkommende får lavet en masse aktiviteter, ganske ubemærket.
  • Årets Fjordløber er meget social - måske på en sådan måde at andres behov først skal dækkes, før man tænker på sig selv.

Alle ovenstående kriterier skal nødvendigvis ikke være opfyldt for at blive nomineret til årets Fjordløber, men de kan være en god rettesnor. 

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Årets Fjordløber igennem tiderne

1999 Gitte Jørgensen

2000 Lone N. Petersen

2001 Katarina Herström

2002 John Linnebjerg

2003 Michael Jørgensen

2004 Hans Erik Jensen

2005 Jan Mathiesen

2006 Nina Weiss Madsen

2007 Niels-Peter Gede

2008 Poul Asmussen

2009 Henrik Borggren

2010 Janne Liliegren

2011 Torben Hansen

2012 Pina Kunstek

2013 Hans Erik Jensen

2014 Lisbeth Vinter

2015 Bjarne Asbahr

2016 Freddy Hendriksen

2017 Carsten Nielsen

2018 Anne Marie Mathiesen

2019 ???

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk