Årets Fjordløber 2017: Carsten Nielsen

Der er ingen tvivl om, at det sociale spiller en meget stor rolle for Årets Fjordløber 2017. Carsten er ofte god for en sjov bemærkning og han er som regel i rigtig godt humør, hvilket smitter af på os andre. Og så er han god til at få såvel nye som gamle medlemmer til at føle sig velkomne i vores forening. Carsten kan tale med alle.

Carsten har igennem sin tid i Fjordløberne altid været en aktiv deltager, når der har været arrangeret forskellige løb og begivenheder i Fjordløberne. Og så er han initiativrig og arrangerer gerne julefrokost, badetur mv.

I det forgangne år var Carsten én af de bærende kræfter, der deltog i flere møder med Røde Kors i bestræbelserne på at få en gruppe flygtninge lokket til at begynde foreningslivet i Fjordløberne. Carsten – og flere andre – nåede meget langt i dette arbejde, men desværre lykkedes det ikke i denne omgang at få nogle til at dukke op til træning i Fjordløberne. Men det slår ikke Carsten af pinden og hvis vi kender ham ret, kunne han godt finde på at prøve igen på et senere tidspunkt.

Sidste år indtrådte Carsten i Fjordløbernes aktivitetsudvalg, og han var i 2016 en af de bærende kræfter, da aktivitetsudvalget arrangerede en helt igennem fantastisk tur til den litauiske hovedstad Vilnius med mere end 40 fjordløbere med på turen. At Carsten også på den tur har blik for alle, så vi et levende bevis på, da han – efter at have løbet en halvmaraton om formiddagen – igen stod klar ved startstregen blot få timer senere og gennemførte 4,2 km distancen sammen med Jonna. Det viser tydeligt, at det var vigtigt for Carsten, at Jonna også kom ud at løbe og at hun blev en del af løbefesten i Vilnius. Jonna var meget i tvivl, om hun skulle løbe, men det ville Carsten ikke høre på. Hun skulle ikke løbe alene. 

I forbindelse med afviklingen af vore egne løb i Fjordløberne de senere år har Carsten hver gang ydet en meget stor indsats med det praktiske arbejde både før, under og efter løbet. Han har bl.a. taget fri fra arbejde og han har lagt bil og indsats til i et omfang, som vi i foreningen og bestyrelsen sætter endog meget stor pris på. For dette skylder vi Carsten en særlig tak.

Carsten er på mange måder en ildsjæl og et vigtigt aktiv for Fjordløberne og han besidder ægte fjordløberånd. Derfor er det fuldt fortjent, at Carsten Nielsen skal have vandrepokalen med de 19 navne med hjem det næste år som bevis på, at han er Årets Fjordløber 2017.

 

Kriterier for at blive nomineret til titlen som Årets Fjordløber

  • Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis Årets Fjordløber har leveret et rigtig godt resultat i en konkurrence, men det er absolut ingen betingelse.
  • Årets Fjordløber kan også være en, som har imponeret sig selv og andre ved at have udviklet sig mere end forventet ved at dyrke motion hos Fjordløberne i sæsonens løb.
  • Årets Fjordløber har en smittende energi, som får andre til at synes, at netop i dag er en endnu bedre dag.
  • Årets Fjordløber må gerne være hjælpsom, både overfor sine medløbere og / eller i forbindelse med foreningens arrangementer.
  • Årets Fjordløber kan både være meget "synlig" i vor forening, eller det modsatte, forstået på den måde, at vedkommende får lavet en masse aktiviteter, ganske ubemærket.
  • Årets Fjordløber er meget social - måske på en sådan måde at andres behov først skal dækkes, før man tænker på sig selv.

Alle ovenstående kriterier skal nødvendigvis ikke være opfyldt for at blive nomineret til årets Fjordløber, men de kan være en god rettesnor. 

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Årets Fjordløber igennem tiderne

1999 Gitte Jørgensen

2000 Lone N. Petersen

2001 Katarina Herström

2002 John Linnebjerg

2003 Michael Jørgensen

2004 Hans Erik Jensen

2005 Jan Mathiesen

2006 Nina Weiss Madsen

2007 Niels-Peter Gede

2008 Poul Asmussen

2009 Henrik Borggren

2010 Janne Liliegren

2011 Torben Hansen

2012 Pina Kunstek

2013 Hans Erik Jensen

2014 Lisbeth Vinter

2015 Bjarne Asbahr

2016 Freddy Hendriksen

2017 Carsten Nielsen

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk