Årets Fjordløber 2022: Lasse Jensen

Årets fjordløber, Lasse Jensen, har været med i Fjordløberne siden 2005, så det er efterhånden blevet til ca. 17 år i den røde fjordløbertrøje for vores rutinerede fjordløber, og man må sige, at vi har at gøre med en fjordløber, der har gjort det rigtig, rigtig flot ved utallige løb i både ind- og udland i de seneste 17 år som fjordløber, men også før han blev fjordløber.

Vi har med andre ord at gøre med en meget flittig og dygtig løber gennem mange år. Lasse er en fjordløber, som er en meget komplet løber, der løber både korte distancer og de helt lange, og vel at mærke gør det i tempo, hvor vi er nogle, der er glade for, at vi ikke opererer med alderskorrigerede tider. Man kan roligt sige, at hvis fx klubmesterskabets tider blev alderskorrigeret, så ville vi være mange, der ville blive sat eftertrykkeligt til vægs.

Årets fjordløber har tilbagelagt over 50 maraton eller endnu længere distancer gennem tiderne med 100 km som det længste.

For nogle år siden kom Lasse utrolig stærkt tilbage, efter at en skade havde gjort livet som løber overordentlig vanskeligt og karieren som løber hang i en tynd tråd. Men med flot gåpåmod tilsat vanlig viljestyrke, så lykkedes det rent faktisk at få gang i løbekarrieren igen, og det tilmed på et niveau, hvor vi er mange, der var meget imponerede. 

Årets fjordløber er en god kammerat og en vaskeægte sportsmand, der med sit rolige gemyt og imødekommende væsen er god til at lytte til og tale med andre mennesker - det være sig både i forhold til nye såvel som mangeårige medlemmer.

Årets fjordløber har de seneste mange år også stået i spidsen for en kompetent og sikker afvikling af de mange testløb, som foreningen tilbyder sine medlemmer. Selv her i tiden med corona er der blevet afviklet testløb med jævne mellemrum og på alle distancer. I årets fjordløber har vi også et medlem, der har fuldstændig styr på jævnligt at opdatere klubmesterskabsoversigterne og vi har et medlem, der gerne giver en hånd med som hjælper ved afviklingen af vore egne løb som fx Færgelundsløbet eller Frederikssund stafetten. 

Vi har med årets fjordløber fat i en fjordløber, der om nogen er "still going (very) strong", og som forhåbentlig kan se frem til endnu mange år som meget aktiv fjordløber.

Årets fjordløber 2022, Lasse Jensen, fik ved Fjordløbernes udsatte nytårskur/foreningsfest lørdag den 3. september 2022 overrakt vandrepokal, diplom og blomster som et synligt bevis på, at han fuldt fortjent er tildelt titlen som Årets Fjordløber 2022.

 

Kriterier for at blive nomineret til titlen som Årets Fjordløber

  • Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis Årets Fjordløber har leveret et rigtig godt resultat i en konkurrence, men det er absolut ingen betingelse.
  • Årets Fjordløber kan også være en, som har imponeret sig selv og andre ved at have udviklet sig mere end forventet ved at dyrke motion hos Fjordløberne i sæsonens løb.
  • Årets Fjordløber har en smittende energi, som får andre til at synes, at netop i dag er en endnu bedre dag.
  • Årets Fjordløber må gerne være hjælpsom, både overfor sine medløbere og / eller i forbindelse med foreningens arrangementer.
  • Årets Fjordløber kan både være meget "synlig" i vor forening, eller det modsatte, forstået på den måde, at vedkommende får lavet en masse aktiviteter, ganske ubemærket.
  • Årets Fjordløber er meget social - måske på en sådan måde at andres behov først skal dækkes, før man tænker på sig selv.

Alle ovenstående kriterier skal nødvendigvis ikke være opfyldt for at blive nomineret til årets Fjordløber, men de kan være en god rettesnor. 

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Årets Fjordløber igennem tiderne

1999 Gitte Jørgensen

2000 Lone N. Petersen

2001 Katarina Herström

2002 John Linnebjerg

2003 Michael Jørgensen

2004 Hans Erik Jensen

2005 Jan Mathiesen

2006 Nina Weiss Madsen

2007 Niels-Peter Gede

2008 Poul Asmussen

2009 Henrik Borggren

2010 Janne Liliegren

2011 Torben Hansen

2012 Pina Kunstek

2013 Hans Erik Jensen

2014 Lisbeth Vinter

2015 Bjarne Asbahr

2016 Freddy Hendriksen

2017 Carsten Nielsen

2018 Anne Marie Mathiesen

2019 Kasper Larsen

2020 Pia Marturin Nielsen og Vibeke Kofoed Sørensen

2021 Paw Sejersten Jeppesen

2022 Lasse Jensen

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk