Årets Fjordløber 2021: Paw Sejersten Jeppesen

Det sidste års tid har ikke været helt "normalt" og blandt mange fjordløbere har det i lange perioder været nødvendigt at have fokus på at træne og nyde foreningslivet i mindre eller helt små grupper, hvor mantraet lidt atypisk ofte har været noget i retning af "jo færre - desto bedre". Det har ikke været helt nemt og for nogen har det nok betydet, at man ikke har fået trænet eller løbet helt så meget, som man måske burde eller ville have godt af...

Men det gælder ikke for alle fjordløbere... Vi har nemlig en fjordløber, der har brugt de sidste par år - og i særdeleshed også tiden under Corona - på at løbe så meget og så langt, at selv Forrest Gump formentlig ville blive lidt misundelig.

Den foreløbige kulmination på de mange, lange løbeture kom den 28. november 2020, da Paw i fin stil og med sædvanligt overskud gennemførte sit maraton nr. 100 og dermed blev et fuldgyldigt og fortjent medlem af Club 100 marathon Danmark. Den bedrift er vi i fjordløberregi meget imponerede over, ikke mindst når man tager i betragtning, at Paw først havde sin maratondebut i 2011 og at stort set alle 100 maraton er løbet i løbet af blot 3 år i perioden 2018 - 2020. Og så er det jo for øvrigt slet ikke slut endnu. Efter jubilæet har Paw (i skrivende stund) tilbagelagt yderligere 12 maraton. Jo, Paw er stærk og sej.

Paw har været medlem af Fjordløberne siden 2011 og har i alle de forgangne ti år været et meget vellidt, behageligt og særdeles aktivt medlem af Fjordløberne. Paw har over årene deltaget i rigtig mange løb i både ind- og udland.

 

Til venstre ses Paw med vandrepokalen, der gives til Årets Fjordløber, som han fuldt fortjent fik overrakt i forbindelse med træningen torsdag den 24. juni 2021. Udover vandrepokalen fik Paw også overrakt en helt unik fjordløber T-shirt med angivelse af alle navnene på de 100 maraton, som han - indtil videre - har løbet i fin stil. 

På billedet til højre har Paw i sædvanlig fin stil og med smil og overskud netop gennemført sit maraton nr. 100 den 28. november 2020. Efterfølgende er det - indtil videre - blevet til yderligere hele 12 flot gennemførte maraton.

Årets Fjordløber 2021

Paw Sejersten Jeppesen

 

Det sidste års tid har ikke været helt "normalt" og blandt mange fjordløbere har det i lange perioder været nødvendigt at have fokus på at træne og nyde foreningslivet i mindre eller helt små grupper, hvor mantraet lidt atypisk ofte har været noget i retning af "jo færre - desto bedre". Det har ikke været helt nemt og for nogen har det nok betydet, at man ikke har fået trænet eller løbet helt så meget, som man måske burde eller ville have godt af...

Men det gælder ikke for alle fjordløbere...

Læs mere her

Til venstre ses Paw med vandrepokalen, der gives til Årets Fjordløber, som han fuldt fortjent fik overrakt i forbindelse med træningen torsdag den 24. juni 2021. Udover vandrepokalen fik Paw også overrakt en helt unik fjordløber T-shirt med angivelse af alle navnene på de 100 maraton, som han - indtil videre - har løbet i fin stil. 

På billedet øverst til højre har Paw i sædvanlig fin stil og med overskud netop gennemført sit maraton nr. 100 den 28. november 2020. Efterfølgende er det - indtil videre - blevet til yderligere hele 12 flot gennemførte maraton.

 

Kriterier for at blive nomineret til titlen som Årets Fjordløber

  • Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis Årets Fjordløber har leveret et rigtig godt resultat i en konkurrence, men det er absolut ingen betingelse.
  • Årets Fjordløber kan også være en, som har imponeret sig selv og andre ved at have udviklet sig mere end forventet ved at dyrke motion hos Fjordløberne i sæsonens løb.
  • Årets Fjordløber har en smittende energi, som får andre til at synes, at netop i dag er en endnu bedre dag.
  • Årets Fjordløber må gerne være hjælpsom, både overfor sine medløbere og / eller i forbindelse med foreningens arrangementer.
  • Årets Fjordløber kan både være meget "synlig" i vor forening, eller det modsatte, forstået på den måde, at vedkommende får lavet en masse aktiviteter, ganske ubemærket.
  • Årets Fjordløber er meget social - måske på en sådan måde at andres behov først skal dækkes, før man tænker på sig selv.

Alle ovenstående kriterier skal nødvendigvis ikke være opfyldt for at blive nomineret til årets Fjordløber, men de kan være en god rettesnor. 

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Årets Fjordløber igennem tiderne

1999 Gitte Jørgensen

2000 Lone N. Petersen

2001 Katarina Herström

2002 John Linnebjerg

2003 Michael Jørgensen

2004 Hans Erik Jensen

2005 Jan Mathiesen

2006 Nina Weiss Madsen

2007 Niels-Peter Gede

2008 Poul Asmussen

2009 Henrik Borggren

2010 Janne Liliegren

2011 Torben Hansen

2012 Pina Kunstek

2013 Hans Erik Jensen

2014 Lisbeth Vinter

2015 Bjarne Asbahr

2016 Freddy Hendriksen

2017 Carsten Nielsen

2018 Anne Marie Mathiesen

2019 Kasper Larsen

2020 Pia Marturin Nielsen og Vibeke Kofoed Sørensen

2021 Paw Sejersten Jeppesen

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk