Årets Fjordløber 2019: Kasper Larsen

Kasper er træner for hold 1, hvor han, med sit gode, smittende humør og engagerede tilgang til træningen, får deltagerne på hold 1 til altid at yde deres bedste. Kasper lægger et kæmpe arbejde i hold 1, hvor han er både seriøs, stabil, målrettet, uselvisk, opmærksom og motiverende – og faktisk altid med et stort smil og en frisk bemærkning. Han arrangerer lidt anderledes initiativer for alle medlemmer, når han fx arrangerer løbetur og udflugt til Kullen eller inviterer alle med til orienteringsløb, hvor han velforberedt uddeler kort og instruerer. Han var med, da Fjordløberne havde et hold med løb for unge på Campus i begyndelsen af 2018 og han bidrager generelt altid til, at både unge og lidt ældre medlemmer føler sig velkommen og set i Fjordløberne. Kasper har dog ikke kun fokus på andres løb. Han er også selv utrolig aktiv og i det forløbne år har han (naturligvis fristes man til at sige) løbet samtlige de distancer, der indgår i klubmesterskabet. Han har også sat flere personlige rekorder i det forgangne år. Kasper præsterer med andre ord meget flot, hvad enten det er som træner, løber, foreningsmedlem eller alt derimellem. Og med 5 fjordløbere i husstanden, gør Kasper og familien i hvert fald også deres til, at løb og motion i Fjordløberne er vigtigt. Det er derfor fuldt fortjent, at Kasper Larsen gennem hele 2019 er Årets Fjordløber.

Ved Fjordløbernes nytårskur lørdag den 12. januar 2019 blev det afsløret, at Kasper Larsen i det kommende år er valgt af medlemmerne til Årets Fjordløber. Stort tillykke til Kasper laugh

 

Kriterier for at blive nomineret til titlen som Årets Fjordløber

  • Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis Årets Fjordløber har leveret et rigtig godt resultat i en konkurrence, men det er absolut ingen betingelse.
  • Årets Fjordløber kan også være en, som har imponeret sig selv og andre ved at have udviklet sig mere end forventet ved at dyrke motion hos Fjordløberne i sæsonens løb.
  • Årets Fjordløber har en smittende energi, som får andre til at synes, at netop i dag er en endnu bedre dag.
  • Årets Fjordløber må gerne være hjælpsom, både overfor sine medløbere og / eller i forbindelse med foreningens arrangementer.
  • Årets Fjordløber kan både være meget "synlig" i vor forening, eller det modsatte, forstået på den måde, at vedkommende får lavet en masse aktiviteter, ganske ubemærket.
  • Årets Fjordløber er meget social - måske på en sådan måde at andres behov først skal dækkes, før man tænker på sig selv.

Alle ovenstående kriterier skal nødvendigvis ikke være opfyldt for at blive nomineret til årets Fjordløber, men de kan være en god rettesnor. 

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Årets Fjordløber igennem tiderne

1999 Gitte Jørgensen

2000 Lone N. Petersen

2001 Katarina Herström

2002 John Linnebjerg

2003 Michael Jørgensen

2004 Hans Erik Jensen

2005 Jan Mathiesen

2006 Nina Weiss Madsen

2007 Niels-Peter Gede

2008 Poul Asmussen

2009 Henrik Borggren

2010 Janne Liliegren

2011 Torben Hansen

2012 Pina Kunstek

2013 Hans Erik Jensen

2014 Lisbeth Vinter

2015 Bjarne Asbahr

2016 Freddy Hendriksen

2017 Carsten Nielsen

2018 Anne Marie Mathiesen

2019 Kasper Larsen

2020 ?

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk