Rabataftale med Løberen

Fjordløberne har indgået en rabataftale med Løberen, der indebærer, at medlemmer af Fjordløberne har mulighed for at få 15% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer, dog undtaget elektronik, pandelamper og energiprodukter.

Rabatten kan opnås i alle Løberens 8 butikker og ved betaling fortæller man, at man er medlem af Fjordløberne. På Sjælland har Løberen butikker i Hillerød, København, Lyngby og Roskilde. Løberen er desuden medlem af Forbrugsforeningen og ved betaling er der derfor mulighed for at opnå yderligere pt. 7% bonus, hvis man betaler med sit kort fra Forbrugsforeningen.

Læs mere om Løberen på Løberens hjemmeside.

Rabataftale med Build a Bagel

I Fjordløberne har vi indgået en rabataftale med Build a Bagel i Ågade. Aftalen indebærer, at medlemmer af Fjordløberne opnår en rabat på 10 pct. (eller en gratis sodavand) ved køb af en bagel eller en sandwich. Så nu har også medlemmer af Fjordløberne chancen for at få stillet sulten (fx efter træning) med et sundt alternativ til rabatpris.

Læs mere på Build a Bagels hjemmeside.

Vi har tillid til, at kun ægte fjordløbere (dvs. kun jer, der har husket at betale kontingent) gør brug af dette tilbud. Man opnår rabatten ved at fortælle ved bestillingen, at man er medlem af Fjordløberne. Velbekomme 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk