Første Klubmesterskabsliste 2019

Hele 63 Fjordløbere løb 10 km eller 21,1 km ved Grevinde Dannerløbet og har nu fået deres respektive sluttider noteret til Klubmesterskabet 2019. Først i det øjeblik man har løbet 3 forskellige distancer, får man en egentlig placering i sin aldersgruppe.

 

Rigtig mange Fjordløbere løb 5,6 km ved Grevinde Dannerløbet, men da denne distance ikke indgår i Klubmesterskabet, håber vi de stiller op til næste testløb på 3000 meter, tirsdag den 30. april 2019. Og husk – for både løbere og power walkere.

Klubmesterskab liste kan ses her smiley

49 medlemmer deltog i årets første testløb på 3’000 meter

Der var meget stor opbakning til årets første testløb, idet ikke mindre end 49 medlemmer havde fået udleveret startnumre for at udfordre 3’000 meter distancen og det elektriske stopur på atletikbanen ved Ådalens Skole tirsdag aften. Enkelte andre Fjordløbere løb ’bare’ med for træningens skyld og for det sociale, så et godt stykke over 50 Fjordløbere var i aktivitet på atletikbanen denne fine forårsaften med perfekte løbebetingelser, tørt og næsten ingen vind. Derudover havde en del Fjordløbere aktivt fravalgt aftenens testløb til fordel for deres træningsprogram til det nært forestående marathonløb i København.

Sammen med et tilsvarende antal Frederikssund Oaks medlemmer, der samtidig trænede deres færdigheder ud i amerikansk fodbold, var der således livlig aktivitet på alle baner denne aften – et dejligt syn.

 

En del nye navne var at finde på listen over deltagere til testløbene, og disse havde sammen med de ’vante’ deltagere en god løbsoplevelse. Det var tydeligt at se at alle deltagere havde givet alt hvad de havde i sig, da de passerede målstregen efter 7½ omgange rundt på den 400 meters løbebane. Resultaterne at aftenes anstrengelser kan ses på resultatlisten her.

 

Der var også planlagt testløb for gå-holdet/power-walk’erne samme aften, men af tidsmæssige årsager enedes man med de fremmødte medlemmer om at lave et særskilt 3’000 meter testløb for denne kategori, tirsdag den 14. maj (mødested Ådalens Skole kl. 17:30).

 

Ellers afvikles næste testløb tirsdag den 28. maj, hvor der løbes 5 km i Kalvø-området.

 

Klubmesterskab 2019 (opdateret per 02.05.2019)

Efter Grevinde Dannerløbet og afviklingen af sæsonens første testløb, står mange Fjordløbere nu registreret med resultater, der tæller til årets Klubmsterskab 2019, se vedhæftede liste her.

 

Som bekendt skal man, for at deltage i Klubmesterskabet i sin aldersgruppe, have registreret sluttider på minimum 3 af de ialt 8 forskellige distancer, spændende fra 800 meter til helmarathon distancen på 42,195 km, så lidt for enhver løbesko. En lang række medlemmer står på basis af de to nævnte løb således allerede registreret med 2 gældende tider, en enkelt dog allerede med 3 gældende tider, hvorefter han (Kasper) p.t. indtager førstepladsen i sin aldersgruppe. Men der kommer masser af muligheder for at løbe de ’resterende’ distancer, ved testløb i Fjordløber-regi, eller andre eksterne løb, hvor du selv tilmelder dig og stiller op som Fjordløber.

 

Næste opdaterede Klubmesterskab 2019 liste planlægges udsendt senest umiddelbart efter Copenhagen Marathon, hvor en del Fjordløbere vil stå klar ved startlinien søndag den 19. maj.

 

 

Næsten 50 medlemmer til 5 km testløb

Der var stor opbakning til årets tredie testløb hos Fjordløberne. Denne gang var distancen 5 km, der bestod af en 2,5 km rute rundt på Kalvøen og Frederikssund Havn, en rute der således skulle gennemløbes 2 gange. Det store felt blev sendt afsted i en enkelt start, men kom naturligvis ret spredt i mål  - men de første løbere i mål tog naturligvis med pænt bifald også mod de sidste løbere i mål.

Resultatet af aftenens flotte præstationer kan ses her.

Klubmesterskabslisten vil efter dette testløb blive opdateret, og forventes at ligge klar indenfor de næste par dage.

Forårets sidste testløb finder sted tirsdag den 25. juni, hvor man byder på testløbenes korteste distance, nemlig 800 meter, der løbes på Ådalens Skole.

Opdateret klubmesterskab 2019

Efter tirsdagens 5 km testløb og lørdagens udgave af Landsbyløbet i Smørum, hvor begge arrangementer havde deltagelse af rigtig mange Fjordløbere, så er Klubmesterskab 2019 listen nu blevet opdateret med de mange nye sluttider. Rigtig mange medlemmer har nu løbet de tre forskellige distancer, der kvalificerer dem til ranking i Fjordløbernes Klubmesterskab 2019. Se listen HER. Bemærk, at listen nu også omfatter foreningens PowerWalkere.

Husk at næste testløb (800 meter) finder sted tirsdag 25. juni 2019, hvor vi igen håber at se rigtig mange af jer stille til start på denne relativt korte distance. Men deltager du og er du tilmeldt som Fjordløber i andre eksterne løb, så indsend endelig dine resultater til ranglisteudvalget via denne formular, hvis du ønsker at disse skal tælle med til Klubmesterskabet.

800 meter testløb afviklet i 27 graders dejlig sommervarme

Endnu engang var der overvældende tilslutning til Fjordløbernes testløb, det sidste i foråret, hvor deltagerne denne tirsdag den 25. juni skulle prøve kræfter med 800 meter distancen. Også ved dette testløb havde mere end 40 medlemmer fået udleveret starnummer, og med det store antal løbere blev det besluttet at gennemføre testløbet over 3 starter: en for de hurtige og seje, en anden for de lidt hurtigere og seje, og endelig en for for de hutigste og seje.

De to omgange på Ådalens Skoles 400 meter løbebane blev afviklet i omkring 27 graders varme, men alle deltagere kæmpede bravt mod såvel varme som stopur, efter de indledende tekniske problemer med dette væsentlige remedie var løst – så før deltagernes hurtighed skulle sættes på en prøve, så blev deres tålmodighed også lige testet. Og heldigvis bestod alle denne test.

Resultaterne fra aftenens 800 meter testløb kan du se HER

Efter afviklingen af tirsdag aftens testløb er også Klubmesterskabslisten nu blevet opdateret. Du kan se den HER. Som det fremgår, er der allerede nu tæt kamp om placeringerne i de fleste aldersgrupper. Skulle du iøvrigt falde over eventuelle fejl og/eller mangler i de mange sluttider, eller have spørgsmål til de lidt komplicerede points-sammentællinger, så sig endelig til.

Testløbene holder nu sommerferie indtil slutningen af august måned, hvor der igen tages hul på efterårets serie af testløb. Så hvis du ikke benyttede dig af muligheden for at løbe 800 meter, 3’000 meter eller 5 km testløb i foråret, ja, så kommer chancen igen i efteråret.

Testløbsudvalget ønsker God Sommer til alle.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk