Første Klubmesterskabsliste 2019

Hele 63 Fjordløbere løb 10 km eller 21,1 km ved Grevinde Dannerløbet og har nu fået deres respektive sluttider noteret til Klubmesterskabet 2019. Først i det øjeblik man har løbet 3 forskellige distancer, får man en egentlig placering i sin aldersgruppe.

 

Rigtig mange Fjordløbere løb 5,6 km ved Grevinde Dannerløbet, men da denne distance ikke indgår i Klubmesterskabet, håber vi de stiller op til næste testløb på 3000 meter, tirsdag den 30. april 2019. Og husk – for både løbere og power walkere.

Klubmesterskab liste kan ses her smiley

49 medlemmer deltog i årets første testløb på 3’000 meter

Der var meget stor opbakning til årets første testløb, idet ikke mindre end 49 medlemmer havde fået udleveret startnumre for at udfordre 3’000 meter distancen og det elektriske stopur på atletikbanen ved Ådalens Skole tirsdag aften. Enkelte andre Fjordløbere løb ’bare’ med for træningens skyld og for det sociale, så et godt stykke over 50 Fjordløbere var i aktivitet på atletikbanen denne fine forårsaften med perfekte løbebetingelser, tørt og næsten ingen vind. Derudover havde en del Fjordløbere aktivt fravalgt aftenens testløb til fordel for deres træningsprogram til det nært forestående marathonløb i København.

Sammen med et tilsvarende antal Frederikssund Oaks medlemmer, der samtidig trænede deres færdigheder ud i amerikansk fodbold, var der således livlig aktivitet på alle baner denne aften – et dejligt syn.

 

En del nye navne var at finde på listen over deltagere til testløbene, og disse havde sammen med de ’vante’ deltagere en god løbsoplevelse. Det var tydeligt at se at alle deltagere havde givet alt hvad de havde i sig, da de passerede målstregen efter 7½ omgange rundt på den 400 meters løbebane. Resultaterne at aftenes anstrengelser kan ses på resultatlisten her.

 

Der var også planlagt testløb for gå-holdet/power-walk’erne samme aften, men af tidsmæssige årsager enedes man med de fremmødte medlemmer om at lave et særskilt 3’000 meter testløb for denne kategori, tirsdag den 14. maj (mødested Ådalens Skole kl. 17:30).

 

Ellers afvikles næste testløb tirsdag den 28. maj, hvor der løbes 5 km i Kalvø-området.

 

Klubmesterskab 2019 (opdateret per 02.05.2019)

Efter Grevinde Dannerløbet og afviklingen af sæsonens første testløb, står mange Fjordløbere nu registreret med resultater, der tæller til årets Klubmsterskab 2019, se vedhæftede liste her.

 

Som bekendt skal man, for at deltage i Klubmesterskabet i sin aldersgruppe, have registreret sluttider på minimum 3 af de ialt 8 forskellige distancer, spændende fra 800 meter til helmarathon distancen på 42,195 km, så lidt for enhver løbesko. En lang række medlemmer står på basis af de to nævnte løb således allerede registreret med 2 gældende tider, en enkelt dog allerede med 3 gældende tider, hvorefter han (Kasper) p.t. indtager førstepladsen i sin aldersgruppe. Men der kommer masser af muligheder for at løbe de ’resterende’ distancer, ved testløb i Fjordløber-regi, eller andre eksterne løb, hvor du selv tilmelder dig og stiller op som Fjordløber.

 

Næste opdaterede Klubmesterskab 2019 liste planlægges udsendt senest umiddelbart efter Copenhagen Marathon, hvor en del Fjordløbere vil stå klar ved startlinien søndag den 19. maj.

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk