Første Klubmesterskabsliste 2019

Hele 63 Fjordløbere løb 10 km eller 21,1 km ved Grevinde Dannerløbet og har nu fået deres respektive sluttider noteret til Klubmesterskabet 2019. Først i det øjeblik man har løbet 3 forskellige distancer, får man en egentlig placering i sin aldersgruppe.

 

Rigtig mange Fjordløbere løb 5,6 km ved Grevinde Dannerløbet, men da denne distance ikke indgår i Klubmesterskabet, håber vi de stiller op til næste testløb på 3000 meter, tirsdag den 30. april 2019. Og husk – for både løbere og power walkere.

Klubmesterskab liste kan ses her smiley

49 medlemmer deltog i årets første testløb på 3’000 meter

Der var meget stor opbakning til årets første testløb, idet ikke mindre end 49 medlemmer havde fået udleveret startnumre for at udfordre 3’000 meter distancen og det elektriske stopur på atletikbanen ved Ådalens Skole tirsdag aften. Enkelte andre Fjordløbere løb ’bare’ med for træningens skyld og for det sociale, så et godt stykke over 50 Fjordløbere var i aktivitet på atletikbanen denne fine forårsaften med perfekte løbebetingelser, tørt og næsten ingen vind. Derudover havde en del Fjordløbere aktivt fravalgt aftenens testløb til fordel for deres træningsprogram til det nært forestående marathonløb i København.

Sammen med et tilsvarende antal Frederikssund Oaks medlemmer, der samtidig trænede deres færdigheder ud i amerikansk fodbold, var der således livlig aktivitet på alle baner denne aften – et dejligt syn.

 

En del nye navne var at finde på listen over deltagere til testløbene, og disse havde sammen med de ’vante’ deltagere en god løbsoplevelse. Det var tydeligt at se at alle deltagere havde givet alt hvad de havde i sig, da de passerede målstregen efter 7½ omgange rundt på den 400 meters løbebane. Resultaterne at aftenes anstrengelser kan ses på resultatlisten her.

 

Der var også planlagt testløb for gå-holdet/power-walk’erne samme aften, men af tidsmæssige årsager enedes man med de fremmødte medlemmer om at lave et særskilt 3’000 meter testløb for denne kategori, tirsdag den 14. maj (mødested Ådalens Skole kl. 17:30).

 

Ellers afvikles næste testløb tirsdag den 28. maj, hvor der løbes 5 km i Kalvø-området.

 

Klubmesterskab 2019 (opdateret per 02.05.2019)

Efter Grevinde Dannerløbet og afviklingen af sæsonens første testløb, står mange Fjordløbere nu registreret med resultater, der tæller til årets Klubmsterskab 2019, se vedhæftede liste her.

 

Som bekendt skal man, for at deltage i Klubmesterskabet i sin aldersgruppe, have registreret sluttider på minimum 3 af de ialt 8 forskellige distancer, spændende fra 800 meter til helmarathon distancen på 42,195 km, så lidt for enhver løbesko. En lang række medlemmer står på basis af de to nævnte løb således allerede registreret med 2 gældende tider, en enkelt dog allerede med 3 gældende tider, hvorefter han (Kasper) p.t. indtager førstepladsen i sin aldersgruppe. Men der kommer masser af muligheder for at løbe de ’resterende’ distancer, ved testløb i Fjordløber-regi, eller andre eksterne løb, hvor du selv tilmelder dig og stiller op som Fjordløber.

 

Næste opdaterede Klubmesterskab 2019 liste planlægges udsendt senest umiddelbart efter Copenhagen Marathon, hvor en del Fjordløbere vil stå klar ved startlinien søndag den 19. maj.

 

 

Næsten 50 medlemmer til 5 km testløb

Der var stor opbakning til årets tredie testløb hos Fjordløberne. Denne gang var distancen 5 km, der bestod af en 2,5 km rute rundt på Kalvøen og Frederikssund Havn, en rute der således skulle gennemløbes 2 gange. Det store felt blev sendt afsted i en enkelt start, men kom naturligvis ret spredt i mål  - men de første løbere i mål tog naturligvis med pænt bifald også mod de sidste løbere i mål.

Resultatet af aftenens flotte præstationer kan ses her.

Klubmesterskabslisten vil efter dette testløb blive opdateret, og forventes at ligge klar indenfor de næste par dage.

Forårets sidste testløb finder sted tirsdag den 25. juni, hvor man byder på testløbenes korteste distance, nemlig 800 meter, der løbes på Ådalens Skole.

Opdateret klubmesterskab 2019

Efter tirsdagens 5 km testløb og lørdagens udgave af Landsbyløbet i Smørum, hvor begge arrangementer havde deltagelse af rigtig mange Fjordløbere, så er Klubmesterskab 2019 listen nu blevet opdateret med de mange nye sluttider. Rigtig mange medlemmer har nu løbet de tre forskellige distancer, der kvalificerer dem til ranking i Fjordløbernes Klubmesterskab 2019. Se listen HER. Bemærk, at listen nu også omfatter foreningens PowerWalkere.

Husk at næste testløb (800 meter) finder sted tirsdag 25. juni 2019, hvor vi igen håber at se rigtig mange af jer stille til start på denne relativt korte distance. Men deltager du og er du tilmeldt som Fjordløber i andre eksterne løb, så indsend endelig dine resultater til ranglisteudvalget via denne formular, hvis du ønsker at disse skal tælle med til Klubmesterskabet.

800 meter testløb afviklet i 27 graders dejlig sommervarme

Endnu engang var der overvældende tilslutning til Fjordløbernes testløb, det sidste i foråret, hvor deltagerne denne tirsdag den 25. juni skulle prøve kræfter med 800 meter distancen. Også ved dette testløb havde mere end 40 medlemmer fået udleveret starnummer, og med det store antal løbere blev det besluttet at gennemføre testløbet over 3 starter: en for de hurtige og seje, en anden for de lidt hurtigere og seje, og endelig en for for de hutigste og seje.

De to omgange på Ådalens Skoles 400 meter løbebane blev afviklet i omkring 27 graders varme, men alle deltagere kæmpede bravt mod såvel varme som stopur, efter de indledende tekniske problemer med dette væsentlige remedie var løst – så før deltagernes hurtighed skulle sættes på en prøve, så blev deres tålmodighed også lige testet. Og heldigvis bestod alle denne test.

Resultaterne fra aftenens 800 meter testløb kan du se HER

Efter afviklingen af tirsdag aftens testløb er også Klubmesterskabslisten nu blevet opdateret. Du kan se den HER. Som det fremgår, er der allerede nu tæt kamp om placeringerne i de fleste aldersgrupper. Skulle du iøvrigt falde over eventuelle fejl og/eller mangler i de mange sluttider, eller have spørgsmål til de lidt komplicerede points-sammentællinger, så sig endelig til.

Testløbene holder nu sommerferie indtil slutningen af august måned, hvor der igen tages hul på efterårets serie af testløb. Så hvis du ikke benyttede dig af muligheden for at løbe 800 meter, 3’000 meter eller 5 km testløb i foråret, ja, så kommer chancen igen i efteråret.

Testløbsudvalget ønsker God Sommer til alle.

 

5 KM TESTLØB PÅ EN HED SOMMERAFTEN

Efter Frederikssund Stafetten bare 6 dage tidligere, hvor mange Fjordløbere også havde valgt at løbe 5 km distancen, så var antallet af deltagere til aftenens testløb ganske begrænset, idet kun 15 løbere stillede til start. Alle 15 deltagere gav dog alt hvad de havde i sig og gennemførte testløbet på meget fine tider på trods af det varme vejr - du kan se resultaterne her.

 

Havde du ikke mulighed at deltage i tirsdagens testløb, vil det være muligt at overføre din eventuelle tid fra Frederikssund Stafetten, se nedenfor.

 

Og husk, næste testløb finder sted tirsdag den 24. september, hvor vi løber 800 meter på Ådalen Skoles atletikbane. Så hvis krydset ikke allerede er sat...

Opdateret Klubmesterskabsliste 2019

Efter 800 meter testløbet er Klubmesterskabslisten blevet opdateret - og der er skærpet kamp om placeringerne i dette års klubmesterskab. I flere aldersklasser er der pointlighed i toppen – i en enkelt aldersklasse, Kvinder 60-69 år, endda pointlighed mellem de tre øverste! Du kan se de opdaterede Klubmesterskabsliste her.

 

De interne kampe kan afgøres ifbm årets sidste 2 løb, der begge er del af Fjordløbernes Klubmesterskab 2019. Dvs ifbm Eremitageløbet, der finder sted søndag 6. oktober, eller ved årets sidste interne testløb på 3’000 meter, der løber af stablen allerede tirsdag 22. oktober (mens vi endu har klokken stillet på sommertid). Derudover er der naturligvis fortsat mulighed for at deltage i andre eksterne løb på DAF-opmålte distancer, der tæller med til vores Klubmesterskab.

 

Ved et kig på listen bemærkes det, at yderligere 25 medlemmer, der allerede står noteret med tider på to distancer, har mulighed for tirsdag 22. oktober også at løbe 3’000 meter som tredie distance og dermed rykke op i det ’grønne’ points-område og være del af Klubmesterskabet 2019. Men udover de nævnte 25 medlemmer håber vi selvfølgelig igen at se mange andre deltagere til årets foreløbig sidste testløb, så sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ved tirsdag 22. oktober 2019.

 

Med venlig hilsen

Testløbsudvalget

Resultater fra 800 meter testløb

Der var igen god tilslutning til tirsdagens testløb, hvor der denne gang skulle løbes 800 meter på anlægget på Ådalens Skole. Ikke mindre end 39 Fjordløbere stillede op til dette løb, og sammen med det afviklede 800 meter testsløb i foråret, så står 61 medlemmer nu noteret med flotte tider på 800 meter.

 

Aftenes testløb blev afviklet over 3 heats samt et enkelt opsamlings-heat. Resultaterne og de flotte sluttider fra det seneste 800 meter testløb kan du se her.

Opdateret klubmesterskabsliste efter vores lokale broløb

Næsten 50 Fjordløbere havde sikret sig et startnummer til Kronprinsesse Mary’s Bro Løbet, hvor de hver løb en af de tre mulige distancer, One Mile, 5 km eller 10 km. Da resultaterne fra 5 km og 10 km distancerne (præcist opmålt af formanden selv 😉) tæller med i Fordløbernes Klubmesterskab, er Klubmesterskabslisten efterfølgende blevet opdateret per 30.09.2019 - listen kan ses her.  

Lørdagens testløb

En hel del Fjordløbere benyttede sig af muligheden for at hente en sidste tid til Fjordløbernes Klubmesterskab 2019. Lørdag den 9. november blev der på ruter på Kalvøen først løbet henholdsvis 3 km og 5 km, og senere samme formiddag blev der på 200 meter banen ved Marienlystskolen, afviklet både 800 meter samt 3 km testløb.

Deltagere og resultater på 800 meter kan ses HER

Deltagere og resultater på 3.000 meter kan ses HER

Deltagere og resultater på 5.000 meter kan ses HER

Der er tæt kamp om pladserne i flere af aldersgrupperne til årets Klubmesterskab, og lørdagens præstationer resulterede da også i flere ændringer på ranglisten, som du kan se en opdateret udgave af her.

Efter testløbenes afvikling blev der, traditionen tro, budt på kaffe/the og dertil Tines lækre og velsmagende, hjemmelavede æblekage. Ja, endnu en god grund til at løbe i Fjordløberne.

Enkelte medlemmer var af forskellige årsager desværre forhindret i at deltage denne lørdag – på opfording er Testløbsudvalget derfor åben for endnu et testløb inden årets udgang (dog uden æblekage). Klubmesterskabet er endnu ikke afgjort, og alle løb afviklet senest årets sidste dag tæller med i konkurrencen.

Testløbsudvalget

Susie, Frank og Lasse

 Fjordløbernes Klubmsterskab 2019

Der blev kæmpet om placeringerne til det sidste, men Fjordløbernes Klubmesterskaber 2019 er nu endelig opgjort og afgjort, se de endelige lister her.

Årets klubmestre og Endomondo-udfordrere vil blive fejret ifbm Fjordløbernes Nytårskur, lørdag den 11. januar 2020.

Testløbsudvalget takker for rigtig god tilslutning og store opbakning til testløbene, der blev afholdt i 2019 sæsonen.

Ved Fjordløbernes traditionsrige nytårskur lørdag den 11. januar 2020 var der hyldest og hæder til bl.a. alle tilstedeværende klubmestre samt andre, der har gjort sig positivt bemærket i løbet af 2019. Stort tillykke med alle de flotte præstationer. Hvor ser I bare godt ud heart

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk