Frederikssund Stafetten torsdag den 9. september

Helt fantastisk sensommervejr og rigtig god stemning blandt de 1.100 deltagere dannede i teltbyen på Kalvøen i Frederikssund torsdag den 9. september rammen om den fjerde udgave af Frederikssund stafetten, hvor de mange glade og feststemte deltagere lagde ud med fælles opvarmning med linedance under kyndig vejledning fra Get It On Liners fra Frederikssund. Herefter skulle de mange deltagere ud på en 5 km gåtur eller deltage på et af de over 100 stafethold, hvor man tilbagelagde 4 x 5 km på en flot rundstrækning langs med Roskilde fjord og på havnen i Frederikssund. 

Efter 5 km løbe- eller gåturen stod den på masser af hygge og socialt samvær i et af de to store spisetelte på stævnepladsen til populære musikalske toner fra Five O'clock Somewhere.

Vi håber i Fjordløberne, at alle 1.100 deltagere havde en fornøjelig og god aften, hvor motionen i kombination med hyggeligt socialt samvær (og det gode vejr) forhåbentlig gjorde, at I alle gik hjem med et smil på læben, da mørket senere på denne meget flotte septemberaften havde indfundet sig over Kalvøen. 

Vi ses i 2022. 

>>> RESULTATER FRA FREDERIKSSUND STAFETTEN 2021  <<<

>>> LINK TIL BILLEDER FRA FREDERIKSSUND STAFETTEN 2021 <<<

Frederikssund Stafettens sponsorer - tak for opbakningen

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk