Testløb 2019 – for løbere og for powerwalkere

Vil du checke din aktuelle form, konkurrere lidt med venner på dit hold, eller løbe/gå mod uret og hente en god tid til Klubmesterskabet?

Så vil der i løbet af året igen blive afviklet en serie testløb på kortere distancer, hvor alle Fjordløbere inviteres til at deltage, såvel løbere som powerwalkere. De personlige sluttider fra disse testløb vil samtidig indgå i Klubmesterskabet 2019, hvis man ønsker at deltage i dette. Fra i år afvikles der også klubmesterskab for powerwalkere.

Som minimum vil der blive afviklet 6 testløb på distancerne 800 meter, 3.000 meter samt 5 km – et af hvert i foråret og et af hvert i efteråret.

Dato

Distance

Sted

Tirsdag 30. april

3.000 meter

Ådalens Skoles atletikbane

Tirsdag 28. maj

5 km

Kalvøen/Frederikssund Havn

Tirsdag 25. juni

800 meter

Ådalens Skoles atletikbane,
evt. Marienlystskolens nye løbebane

 

 

 

Tirsdag 27. august

5 km

Kalvøen/Frederikssund Havn

Tirsdag 24. september

800 meter

Ådalens Skoles atletikbane,
evt. Marienlystskolens nye løbebane

Tirsdag 22. oktober

3.000 meter

Ådalens Skoles atletikbane


Alle dagene mødes vi ved Frederiksund Hallen kl. 17:30 for registrering og udlevering af startnummer.

De fastsatte datoer er iøvrigt sammenfaldende med aftenerne for vores fællesspisninger. Dog med undtagelse af oktober måned, hvor vi nemlig løber en uge tidligere, så vi holder os på den ’rigtige’ side af søndag den 27. oktober (hvor vi igen går bort fra sommertid).

Udover de nævnte datoer, er der efter et par år også blevet tradition for, at vi mødes en lørdag formiddag i november måned på Marienlystskolens 200 meter løbebane. Her vil der blive mulighed for at løbe alle tre distancer, alt efter ønsker, behov og ambitioner – og måske lige forbedre sin PB for året. Den specifikke dato vil blive fastlagt senere.

Testløbene var sidste år meget populære med mere end 40 deltagende Fjordløbere ved flere af testløbene, så plot allerede nu datoerne ind i kalenderen – og sæt testløb på den pågældende aftens træningsprogram.

Testløbsudvalget
Frank og Lasse

 

http://www.fjordloberne.dk/upload/19454/11051-258893.jpg

Testløb og klubmesterskab 2019

Se rangliste og klubmestre 2019 (opdateret 3. Januar  2020)
All Star rangliste top 10 opdateret 4. oktober 2015

 

Synes du, der mangler noget på ranglisten - så udfyld denne formular, som sendes til ranglisteudvalget, klik her.

NB. De fleste Fjordløbere synes, at det er sjovt med en rangliste og klubmesterskab. Men en del vil gerne bare løbe og nyde det sociale uden at konkurrere. Der skal selvfølgelig være plads til begge dele. Hvis du ikke har lyst at figurere på listen skal du blot sende en mail til: (LarsSteen.Jensen@outlook.dk)  og give besked herom.

Regler for Fjordløbernes Testløb og klubmesterskab

Fjordløbernes rangliste er for alle aktive og betalende medlemmer.

 • For at blive klubmester har man været medlem hele kalenderåret.  
  Du kan godt blive optaget på årets rangliste, men kan ikke optjene point til klubmesterskab ved få måneders medlemskab. 

 • Ranglisten er inddelt i aldersklasser 

 • Aldersklassen følger et helt kalenderår, dvs. er du født i 1970 er du 50 år i hele år 2020 og i aldersgruppen 50-59 år. 

 • På hver distance gives der 20 point og ned til 1 point til de 20 bedst placerede i hver aldersgruppe. De 3 højeste point man opnår på distancerne lægges sammen og den med flest point bliver klubmester i sin aldersgruppe. Man kan altså Max opnå 60 point. Man skal have resultater på mindst 3 forskellige distancer, for at blive placeret i klubmesterskabet. 

 • Såfremt der er pointlighed mellem flere løbere i en aldersklasse, vinder den som har flest distancer med Max point 20. Er løberne stadig lige, vinder den med flest distancer med 19 point og så videre. Hvis det ikke kan give en vinder, bliver de begge klubmestre. 

 • Ranglisten og klubmesterskabet følger kalenderåret fra 1. januar til 31. december og klubmestrene kåres ved den årlige nytårskur. 

 • Der skal løbes i klubtrøje så vidt det er muligt, se mere under tøj køb på hjemmesiden. 

 • Du kan komme på ranglisten hvis du er medlem af Fjordløberne, men kan ikke blive klubmester såfremt du ikke har repræsenteret Fjordløberne ved løbene. (feks. tilmeldt kun via Firma eller lign.) 

 • Spørgsmål til klubmesterskabet - ranglisten stilles til Lasse S Jensen. 

 

Tidsregistrering til testløb og klubmesterskab. 

 • Tiderne bruges til den årlige rangliste og for at finde klubmester hvert år.  

 • Der findes en historisk rangliste i Fjordløberne med løbstider som er sat gennem mange år, den vil revideret en smule, men vil ellers ikke længere blive vedligeholdt. Ranglisteudvalget arbejder på at der laves en all star top ti liste med klubrekorder, hvor gamle resultater fra den historiske liste vil indgå. Mere om dette senere.
   

Følgende regler gælder for at din tid tæller på distancen. 

 • Alle løb som er DAF-opmålte (kan ses i løbekalender for motionsløb om løb er DAF godkendt), kun DAF opmålte løb tæller på All star top ti listen. 

 • Følgende løb er ikke DAF opmålte, men tæller med som godkendte distancer til årets rangliste/klubmesterskab (men ikke top ti all star listen): Helvede i Nord, Vikingesporet, Jyllingeløbet, Skovløberen, Sillebroløbet, Grevinde Dannerløbet, Kastelløbet. Andre ikke DAF opmålte løb kan blive godkendt af ranglisteudvalget, hvis vi kan vurdere, at løbet har været rimelig korrekt opmålt. For at løbet kan blive godkendt skal der løbes med chip. 

 • Distancen for løbet er angivet i km f.eks. 5km, 10km, ½ marathon, hel marathon 42,195 

 • Tider er angivet i hele sekunder som feks. 44:10 eller 3.25:44 

 • Vi bruger nettotider (din chiptid fra startmåtte til slutmåtte). 

 • Klubbens testløb og andre arrangerede løb i klubben regnes som DAF opmålte. 

 • Mellemtider anderkendes ikke, feks halvmarathon tid i et helmarathon løb. 

 • Baneløb 800 m og 3000m – alle løb på atletik stadion – Distancen skal være angivet i meter og være med tidtager på. Tidtager skal være med stopur og rundes op til nærmeste tiendedel sekund og være arrangeret af Fjordløberne eller anden godkendt løbeklub. 


Mvh. Ranglisteudvalget 
 


Resultater sendes pr. mail til (larssteen.jensen@outlook.dk) eller via denne formular

Klubmestre mv. 2019

Ved Fjordløbernes traditionsrige nytårskur lørdag den 11. januar 2020 var der hyldest og hæder til bl.a. alle tilstedeværende klubmestre samt andre, der har gjort sig positivt bemærket i løbet af 2019. Stort tillykke med alle de flotte præstationer. Hvor ser I bare godt ud heart

Link til klubmesterskabsresultatlisten

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk