Overvældende tilslutning til årets første testløb

Ikke mindre end 40 m/k Fjordløbere havde valgt at teste formen ved årets første testløb, der foregik over distancen 3’000 meter - 7½ omgang på Ådalens Skole’s 400 meter løbebane. Heldigvis var banen blevet ordnet efter vinteren, og sammen med aftenens tørre, men dog ret blæsende vejr, så kunne testløbet afvikles under forholdsvis gode betingelser.

 

Man valgte at lade alle løbere starte samtidig, men der blev dog hurtigt spredning på det forholdsvis store felt. Dog måtte de hurtigste løbere overhale de lidt langsommere løbende, når disse blev hentet med en omgang, men dette gav dog ikke de store problemer. Alle kæmpede en brav kamp, gav sig fuldt ud og opnåede flotte sluttider.

 

Resultaterne af aftenes anstrengelser kan ses her yes

 

Som tidligere meldt ud, vil der i løbet af sæsonen 2018 blive afviklet minimum 6 testløb-  på 800 meter, på 3000 meter og på 5 km, 2 testløb på hver distance. Næste testløb finder sted tirsdag den 29. maj, hvor det løbes en 5 km rute på Kalvøens område.

 

Med tak til alle aftenens deltagere, for indsats og for opbakning.

 

Lasse/Frank

Testløb 2018

Der er planlagt en række testløb hen over 2018 sæsonen. Som minumum vil der blive afviklet 6 testløb på distancerne 800 meter, 3.000 meter samt 5 km – et af hvert i foråret og et af hvert i efteråret:

 

Dato

Distance

Sted

Tirsdag 24. april

3.000 meter

Ådalens Skoles atletikbane

Tirsdag 29. maj

5 km

Kalvøen

Torsdag 28. juni

800 meter

Ådalens Skoles atletikbane,

evt. Marienlystskolens nye løbebane

 

 

 

Tirsdag 28. august

5 km

Kalvøen

Tirsdag 25. september

800 meter

Ådalens Skoles atletikbane,

evt. Marienlystskolens nye løbebane

Tirsdag 23. oktober

3.000 meter

Ådalens Skoles atletikbane

 

Alle dage mødes vi ved Frederiksund Hallen kl. 17:30 for registrering og udlevering af startnummer. Dagene er iøvrigt sammenfaldende med vores fællesspisningsdage.

 

Så vil du måle din form eller konkurrere lidt med dine løbevenner, så håber vi at se dig de til nogle af Fjordløbernes testløb. De tre distancer indgår også i Klubmesterskabet 2018.

 

Med venlig hilsen

 

Testløbsudvalget

Frank og Lasse

Ranglister og klubmesterskab 2018

Se rangliste og klubmestre 2018 yes (opdateret 31 december -2018)
All Star rangliste top 10 opdateret 4. oktober 2015

 

Synes du, der mangler noget på ranglisten - så udfyld denne formular, som sendes til ranglisteudvalget, klik her.

NB. De fleste Fjordløbere synes, at det er sjovt med en rangliste og klubmesterskab. Men en del vil gerne bare løbe og nyde det sociale uden at konkurrere. Der skal selvfølgelig være plads til begge dele. Hvis du ikke har lyst at figurere på listen skal du blot sende en mail til: (LarsSteen.Jensen@mikron.com)  og give besked herom.

Regler for Fjordløbernes rangliste og klubmesterskab

Fjordløbernes rangliste er for alle aktive og betalende medlemmer.

 • For at blive klubmester har man været medlem hele kalenderåret.  
  Du kan godt blive optaget på årets rangliste, men kan ikke optjene point til klubmesterskab ved få måneders medlemskab. 

 • Ranglisten er inddelt i aldersklasser 

 • Aldersklassen følger et helt kalenderår, dvs. er du født i 1965 er du 50 år i hele år 2018 og i aldersgruppen 50-59 år. 

 • På hver distance gives der 20 point og ned til 1 point til de 20 bedst placerede i hver aldersgruppe. De 3 højeste point man opnår på distancerne lægges sammen og den med flest point bliver klubmester i sin aldersgruppe. Man kan altså Max opnå 60 point. Man skal have resultater på mindst 3 forskellige distancer, for at blive placeret i klubmesterskabet. 

 • Såfremt der er pointlighed mellem flere løbere i en aldersklasse, vinder den som har flest distancer med Max point 20. Er løberne stadig lige, vinder den med flest distancer med 19 point og så videre. Hvis det ikke kan give en vinder, bliver de begge klubmestre. 

 • Ranglisten og klubmesterskabet følger kalenderåret fra 1. januar til 31. december og klubmestrene kåres ved den årlige nytårskur. 

 • Der skal løbes i klubtrøje så vidt det er muligt, se mere under tøj køb på hjemmesiden. 

 • Du kan komme på ranglisten hvis du er medlem af Fjordløberne, men kan ikke blive klubmester såfremt du ikke har repræsenteret Fjordløberne ved løbene. (feks. tilmeldt kun via Firma eller lign.) 

 • Spørgsmål til klubmesterskabet - ranglisten stilles til Lasse S Jensen. 

 

Tidsregistrering til rangliste og klubmesterskab. 

 • Tiderne bruges til den årlige rangliste og for at finde klubmester hvert år.  

 • Der findes en historisk rangliste i Fjordløberne med løbstider som er sat gennem mange år, den vil revideret en smule, men vil ellers ikke længere blive vedligeholdt. Ranglisteudvalget arbejder på at der laves en all star top ti liste med klubrekorder, hvor gamle resultater fra den historiske liste vil indgå. Mere om dette senere.
   

Følgende regler gælder for at din tid tæller på distancen. 

 • Alle løb som er DAF-opmålte (kan ses i løbekalender for motionsløb om løb er DAF godkendt), kun DAF opmålte løb tæller på All star top ti listen. 

 • Følgende løb er ikke DAF opmålte, men tæller med som godkendte distancer til årets rangliste/klubmesterskab (men ikke top ti all star listen): Helvede i Nord, Vikingesporet, Jyllingeløbet, Skovløberen, Sillebroløbet, Grevinde Dannerløbet, Kastelløbet. Andre ikke DAF opmålte løb kan blive godkendt af ranglisteudvalget, hvis vi kan vurdere, at løbet har været rimelig korrekt opmålt. For at løbet kan blive godkendt skal der løbes med chip. 

 • Distancen for løbet er angivet i km f.eks. 5km, 10km, ½ marathon, hel marathon 42,195 

 • Tider er angivet i hele sekunder som feks. 44:10 eller 3.25:44 

 • Vi bruger nettotider (din chiptid fra startmåtte til slutmåtte). 

 • Klubbens testløb og andre arrangerede løb i klubben regnes som DAF opmålte. 

 • Mellemtider anderkendes ikke, feks halvmarathon tid i et helmarathon løb. 

 • Baneløb 800 m og 3000m – alle løb på atletik stadion – Distancen skal være angivet i meter og være med tidtager på. Tidtager skal være med stopur og rundes op til nærmeste tiendedel sekund og være arrangeret af Fjordløberne eller anden godkendt løbeklub. 


Mvh. Ranglisteudvalget 
 


Resultater sendes pr. mail til Lasse S Jensen: (LarsSteen.Jensen@mikron.com) eller via denne formular

Klubmestre 2017

Ved Fjordløbernes årlige nytårskur lørdag den 13. januar 2018 blev det forgangne års klubmestre hædret og hyldet på fornemste vis.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk