Testløb i Fjordløberne

De ellers regelmæssige testløb hos Fjordløberne har det af årsager, som vi alle kender, hidtil ikke været muligt at afvikle i foråret 2020. Men nu ser det lykkeligvis ud til at der er lys forude, således at vi kan lægge en plan for testløb i efteråret 2020. En intensiveret plan, hvor der vil blive mulighed for at deltage i minimum 7 testløb i løbet af efteråret, deriblandt et 10 km testløb allerede i slutningen af juni måned, og dernæst 2 testløb på hver af distancerne 800 meter, 3.000 meter og 5 km resten af efteråret. Og derudover efter behov og ønsker, en mulig opsamlingsdag sent på året – traditionen tro. Således skulle langt de fleste medlemmer have mulighed for at deltage i testløb på flere distancer, der som bekendt tæller i relation til Fjordløbernes klubmesterskab. Se https://www.fjordloberne.dk/ranglister-og-klubmesterskab/, hvis du vil vide mere om Klubmesterskabet.

Rigtig mange medlemmer har de seneste par måneder trænet flittigt sammen i mindre grupper. Savnet af mål med træningen i form af større løb og konkurrencer har man dog ikke rigtig kunnet finde erstatninger for. Dog har Hold 1 savnet konkurrence-elementet så meget, at man har afviklet 3 testløb og fået noteret individuelle tider på 800 meter, 3.000 meter og 5 km distancerne. Det skal for god ordens skyld bemærkes at disse ’grå’ sluttider naturligvis ikke tæller med i kampen om Klubmesterskabet, idet disse testløb, grundet de gældende restriktioner, ikke har været åbne for alle medlemmer. Resultaterne af Hold 1’s tre uofficielle testløb kan ses via DETTE LINK.

Sommerferie, Frederikssund Stafetten, efterårets andre aktiviteter, slut på sommertid – der er flere begivenheder at tage hensyn til, når planen for testløb i efteråret skal lægges. Men du kan planlægge at deltage i et eller flere testløb som følger:

Dato

Distance

Sted

Lørdag 27. juni, kl. 09:00

10 km (4 x 2.5 km)

Kalvøen

Tirsdag 18. august, kl. 17:30

5 km (2 x 2.5 km)

Kalvøen

Tirsdag 25. august, kl. 17:30

800 meter

Ådalens Skole (400 meter løbebane)

Tirsdag 15. september, kl. 17:30

3.000 meter

Ådalens Skole (400 meter løbebane)

Tirsdag 29. september, kl. 17:30

5 km (2 x 2.5 km)

Kalvøen

Torsdag 8. oktober, kl. 17:30

800 meter

Ådalens Skole (400 meter løbebane)

Tirsdag 20. oktober, kl. 17:30

3.000 meter

Ådalens Skole (400 meter løbebane)

Lørdag ??. november, formiddag

Efter behov/ønske

Marienlyst Skole (200 meter løbebane)

DAF-opmålte løb på 10 km, halvmarathon og helmarathon distancerne vil der fortsat være et bredt udbud og udvalg af hen over efteråret. Derimod er Esrum Sø Rundt 2020 løbet i slutningen af august allerede nu aflyst, og der vil ikke blive fundet et mulig erstatningsløb på denne distance – 27 km distancen udgår derfor af Klubmesterskabet 2020. Men Eremitageløbet planlægges fortsat gennemført søndag 4. oktober, og Eremitageløbet er fortsat åben for tilmeldinger. En hel del Fjordløbere har hvert år en hyggelig tur ind til dette efterårsløb i Dyrehaven.

Vi glæder os til at se dig til testløb.

Med hilsen

Testløb- og Klubmesterskabsudvalget

Lasse

Testløb og klubmesterskab 2020

Se rangliste og klubmestre 2019 (opdateret 3. Januar  2020)
All Star rangliste top 10 opdateret 4. oktober 2015

 

Synes du, der mangler noget på ranglisten - så udfyld denne formular, som sendes til ranglisteudvalget, klik her.

NB. De fleste Fjordløbere synes, at det er sjovt med en rangliste og klubmesterskab. Men en del vil gerne bare løbe og nyde det sociale uden at konkurrere. Der skal selvfølgelig være plads til begge dele. Hvis du ikke har lyst at figurere på listen skal du blot sende en mail til: (LarsSteen.Jensen@outlook.dk)  og give besked herom.

Regler for Fjordløbernes Testløb og klubmesterskab

Fjordløbernes rangliste er for alle aktive og betalende medlemmer.

 • For at blive klubmester har man været medlem hele kalenderåret.  
  Du kan godt blive optaget på årets rangliste, men kan ikke optjene point til klubmesterskab ved få måneders medlemskab. 

 • Ranglisten er inddelt i aldersklasser 

 • Aldersklassen følger et helt kalenderår, dvs. er du født i 1970 er du 50 år i hele år 2020 og i aldersgruppen 50-59 år. 

 • På hver distance gives der 20 point og ned til 1 point til de 20 bedst placerede i hver aldersgruppe. De 3 højeste point man opnår på distancerne lægges sammen og den med flest point bliver klubmester i sin aldersgruppe. Man kan altså Max opnå 60 point. Man skal have resultater på mindst 3 forskellige distancer, for at blive placeret i klubmesterskabet. 

 • Såfremt der er pointlighed mellem flere løbere i en aldersklasse, vinder den som har flest distancer med Max point 20. Er løberne stadig lige, vinder den med flest distancer med 19 point og så videre. Hvis det ikke kan give en vinder, bliver de begge klubmestre. 

 • Ranglisten og klubmesterskabet følger kalenderåret fra 1. januar til 31. december og klubmestrene kåres ved den årlige nytårskur. 

 • Der skal løbes i klubtrøje så vidt det er muligt, se mere under tøj køb på hjemmesiden. 

 • Du kan komme på ranglisten hvis du er medlem af Fjordløberne, men kan ikke blive klubmester såfremt du ikke har repræsenteret Fjordløberne ved løbene. (feks. tilmeldt kun via Firma eller lign.) 

 • Spørgsmål til klubmesterskabet - ranglisten stilles til Lasse S Jensen. 

 

Tidsregistrering til testløb og klubmesterskab. 

 • Tiderne bruges til den årlige rangliste og for at finde klubmester hvert år.  

 • Der findes en historisk rangliste i Fjordløberne med løbstider som er sat gennem mange år, den vil revideret en smule, men vil ellers ikke længere blive vedligeholdt. Ranglisteudvalget arbejder på at der laves en all star top ti liste med klubrekorder, hvor gamle resultater fra den historiske liste vil indgå. Mere om dette senere.
   

Følgende regler gælder for at din tid tæller på distancen. 

 • Alle løb som er DAF-opmålte (kan ses i løbekalender for motionsløb om løb er DAF godkendt), kun DAF opmålte løb tæller på All star top ti listen. 

 • Følgende løb er ikke DAF opmålte, men tæller med som godkendte distancer til årets rangliste/klubmesterskab (men ikke top ti all star listen): Helvede i Nord, Vikingesporet, Jyllingeløbet, Skovløberen, Sillebroløbet, Grevinde Dannerløbet, Kastelløbet. Andre ikke DAF opmålte løb kan blive godkendt af ranglisteudvalget, hvis vi kan vurdere, at løbet har været rimelig korrekt opmålt. For at løbet kan blive godkendt skal der løbes med chip. 

 • Distancen for løbet er angivet i km f.eks. 5km, 10km, ½ marathon, hel marathon 42,195 

 • Tider er angivet i hele sekunder som feks. 44:10 eller 3.25:44 

 • Vi bruger nettotider (din chiptid fra startmåtte til slutmåtte). 

 • Klubbens testløb og andre arrangerede løb i klubben regnes som DAF opmålte. 

 • Mellemtider anderkendes ikke, feks halvmarathon tid i et helmarathon løb. 

 • Baneløb 800 m og 3000m – alle løb på atletik stadion – Distancen skal være angivet i meter og være med tidtager på. Tidtager skal være med stopur og rundes op til nærmeste tiendedel sekund og være arrangeret af Fjordløberne eller anden godkendt løbeklub. 


Mvh. Ranglisteudvalget 
 


Resultater sendes pr. mail til (larssteen.jensen@outlook.dk) eller via denne formular

Klubmestre mv. 2019

Ved Fjordløbernes traditionsrige nytårskur lørdag den 11. januar 2020 var der hyldest og hæder til bl.a. alle tilstedeværende klubmestre samt andre, der har gjort sig positivt bemærket i løbet af 2019. Stort tillykke med alle de flotte præstationer. Hvor ser I bare godt ud heart

Link til klubmesterskabsresultatlisten

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk