Testløb i Fjordløberne

 

Testløb 2022

I Fjordløberne afvikles hvert år en række interne testløb af forskellig længde, der samtidig tæller med i Fjordløbernes Klubmesterskab for året. Du kan læse mere om klubmesterskab og rangliste under Testløb og Klubmesterskab på Fjordløbernes hjemmeside.

Dette år byder på en ny testløbs distance, et testløb på bare 100 meter, der tilgodeser foreningens sprintere – men samtidig stiller nye krav til tidtagning, men den udfordring arbejdes der på.

Rækken af interne testløb vil i 2022 blive afviklet iflg den vedhæftede plan. Udover de interne testløb er to andre specifikke eksterne løb, Esrum Sø Rundt og Eremitageløbet, dog også inkluderet, idet disse begge er del af Fjordløbernes Klubmesterskab.

Og allerede efter Grevinde Danner løbet i starten af april regner vi med at få registeret årets første halvmarathon- og 10 km tider.

Så altså mulighed for 4 testløb i foråret og 4 testløb i efteråret på de kortere distancer, samt et opsamlingsløb en lørdag formiddag en gang i november måned – afsluttende med den traditionsrige æblekage fra Møllegården i Dalby.

Vi har i efteråret forsøgt at tage højde for datoerne for større løb, der er populære blandt Fjordløbernes medlemmer - 3 af disse løb er medtaget på listen. Både Esrum Sø Rundt og Eremitageløbet tæller jo specifikt med i Klubmesterskabet, ligesom din tid på CPH Half naturligvis også vil kunne indgå.

Datoerne for testløb vil snarest komme med på Det Sker listen på Fjordløbernes hjemmeside, men plot dem allerede nu ind i kalenderen.

Det skal da endelig også lige nævnes af de fleste af årets testløb er sammenfaldende med de aftener, hvor der inviteres til fællesspisning.

Velkommen til Fjordløbernes testløb 2022, vi håber rigtig mange medlemmer igen i år vil have lyst til at deltage.

Testløb- og Klubmesterskabsudvalget
Susie, Frank og Lasse

 

Testløb og klubmesterskab 2022

>>> Se (års)ranglisterne for Fjordløbernes klubmesterskaber her.

Synes du, der mangler noget på ranglisten - så udfyld denne formular, som sendes til ranglisteudvalget, KLIK HER.

NB. De fleste Fjordløbere synes, at det er sjovt med en rangliste og et klubmesterskab. Men en del vil gerne bare løbe og nyde det sociale uden at konkurrere. Der skal selvfølgelig være plads til begge dele. Hvis du ikke har lyst at figurere på listen skal du blot sende en mail til: (LarsSteen.Jensen@outlook.dk) og give besked herom. Så bliver du slettet fra listen igen.

Regler for Fjordløbernes Testløb og klubmesterskab

Fjordløbernes rangliste er for alle aktive og betalende medlemmer.

 • For at blive klubmester har man været medlem hele kalenderåret.  
  Du kan godt blive optaget på årets rangliste, men kan ikke optjene point til klubmesterskab ved få måneders medlemskab. 

 • Ranglisten er inddelt i aldersklasser 

 • Aldersklassen følger et helt kalenderår, dvs. er du født i 1970 er du 50 år i hele år 2022 og i aldersgruppen 50-59 år. 

 • På hver distance gives der 20 point og ned til 1 point til de 20 bedst placerede i hver aldersgruppe. De 3 højeste point man opnår på distancerne lægges sammen og den med flest point bliver klubmester i sin aldersgruppe. Man kan altså Max opnå 60 point. Man skal have resultater på mindst 3 forskellige distancer, for at blive placeret i klubmesterskabet. 

 • Såfremt der er pointlighed mellem flere løbere i en aldersklasse, vinder den som har flest distancer med Max point 20. Er løberne stadig lige, vinder den med flest distancer med 19 point og så videre. Hvis det ikke kan give en vinder, bliver de begge klubmestre. 

 • Ranglisten og klubmesterskabet følger kalenderåret fra 1. januar til 31. december og klubmestrene kåres ved den årlige nytårskur. 

 • Der skal løbes i klubtrøje så vidt det er muligt, se mere under tøj køb på hjemmesiden. 

 • Du kan komme på ranglisten hvis du er medlem af Fjordløberne, men kan ikke blive klubmester såfremt du ikke har repræsenteret Fjordløberne ved løbene. (feks. tilmeldt kun via Firma eller lign.) 

 • Spørgsmål til klubmesterskabet - ranglisten stilles til Lasse S Jensen. 

 

Tidsregistrering til testløb og klubmesterskab. 

 • Tiderne bruges til den årlige rangliste og for at finde klubmester hvert år.  

 • Der findes en historisk rangliste i Fjordløberne med løbstider som er sat gennem mange år, den vil revideret en smule, men vil ellers ikke længere blive vedligeholdt. Ranglisteudvalget arbejder på at der laves en all star top ti liste med klubrekorder, hvor gamle resultater fra den historiske liste vil indgå. Mere om dette senere.
   

Følgende regler gælder for at din tid tæller på distancen. 

 • Alle løb som er DAF-opmålte (kan ses i løbekalender for motionsløb om løb er DAF godkendt), kun DAF opmålte løb tæller på All star top ti listen. 

 • Følgende løb er ikke DAF opmålte, men tæller med som godkendte distancer til årets rangliste/klubmesterskab (men ikke top ti all star listen): Helvede i Nord, Vikingesporet, Jyllingeløbet, Skovløberen, Sillebroløbet, Grevinde Dannerløbet, Kastelløbet. Andre ikke DAF opmålte løb kan blive godkendt af ranglisteudvalget, hvis vi kan vurdere, at løbet har været rimelig korrekt opmålt. For at løbet kan blive godkendt skal der løbes med chip. 

 • Distancen for løbet er angivet i km f.eks. 5km, 10km, ½ marathon, hel marathon 42,195 

 • Tider er angivet i hele sekunder som feks. 44:10 eller 3.25:44 

 • Vi bruger nettotider (din chiptid fra startmåtte til slutmåtte). 

 • Klubbens testløb og andre arrangerede løb i klubben regnes som DAF opmålte. 

 • Mellemtider anderkendes ikke, feks halvmarathon tid i et helmarathon løb. 

 • Baneløb 800 m og 3000m – alle løb på atletik stadion – Distancen skal være angivet i meter og være med tidtager på. Tidtager skal være med stopur og rundes op til nærmeste tiendedel sekund og være arrangeret af Fjordløberne eller anden godkendt løbeklub. 


Mvh. Ranglisteudvalget 
 


Resultater sendes pr. mail til (larssteen.jensen@outlook.dk) eller via denne formular

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk