Sillebroløbet 2014
Hele 364 motionsløbere i alle aldre var med, da Sillebroen shoppingcenter i samarbejde med Fjordløberne afviklede dette års udgave af Sillebroløbet i nydeligt efterårsvejr sidste søndag i oktober. Deltagerne kunne prøve kræfter med enten en 2 km børnerute eller de lidt længere distancer på hhv. 5 og 10 km.

Børneløbet blev hos pigerne vundet af Laura Krogh Bonde Mikkelsen, der løb de knapt 2 km på 8:02, mens Elias Barré Pedersen fra FIF Hillerød i drengenes klasse nærmest spurtede de 2 km på hurtige 6:56.

Tæt fjordløberduel
På 5 km distancen skulle styrkeforholdet mellem to af Fjordløbernes pt. vel nok hurtigste mandlige medlemmer stå sin prøve. Det blev Danny Danielsen, der på dagen trak sig sejrrigt ud af den duel, idet han vandt 5 km løbet i tiden 16:43, alt imens Fjordløbernes hurtige unge mand, 17-årige Magnus Emil Helding, måtte tage til takke med andenpladsen, 10 sekunder efter Danny havde passeret målportalen ved Sillebroen. Meget flotte præstationer af begge og naturligvis herligt at have to fjordløbere under de 17 minutter på 5 km i samme løb!

Katja Kousgard vandt kvindernes 5 km i 20:17.

Sillehoved vinder Sillebroløbet
På 10 km distancen vandt hos kvinderne Melina N. Olsen fra BAC i tiden 40:12, mens fjordløbernes egen Nina Weiss Madsen snuppede en sikker 2. plads knapt ét minut efter i 41:03. På herresiden løb Carsten Sillehoved fra SØAM med guldet i 36:28, mens fjordløbernes egen Lennart Hoffmann med 39:29 endte lige uden for medaljerne på en fjerdeplads. Rigtig godt løbet af både Nina og Lennart på dagens længste distance.

I alt deltog mere end 40 fjordløbere i Sillebroløbet på én af de tre distancer. Rigtig godt løbet af alle og dejligt, at Fjordløbernes medlemmer bakker så flot op om løbet.

Fjordløberne medarrangør af Sillebroløbet – stor tak til hjælperne!
Hvor vi i Fjordløberne de tidligere år alene havde bidraget med sporadisk bistand i forbindelse med afviklingen af Sillebroløbet, havde vi i 2014-udgaven valgt at indgå i et langt mere proaktivt samarbejde med Sillebroen shoppingcenter om afviklingen af løbet. Det betød, at mere end 30 personer var på plads i og omkring Sillebroen som hjælpere på den ene eller anden måde. Fra bestyrelsens side vil vi gerne rette en meget stor tak til alle hjælpere! Uden jeres uvurderlige indsats på dagen var Sillebroløbet 2014 ikke blevet afviklet på samme gode vis og vi håber i bestyrelsen, at alle deltagere oplevede en mærkbar og positiv forskel ved Fjordløbernes aktive tilstedeværelse og engagement i forbindelse med løbet. Op imod 80 fjordløbere (løbere, hjælpere og tilskuere) i og omkring Sillebroen denne sidste søndag i oktober vidner om en flot opbakning til Sillebroløbet fra Fjordløbernes medlemmer.

Resultater: http://app.lap.io/event/2014-sillebroloebet/results. Rettelser eller spørgsmål til resultatlisten kan rettes til toha@regionh.dk.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk