Frederikssund Stafetten 2023

Kom og vær med, når vi i Fjordløberne torsdag den 24. august 2023 på en forhåbentlig lun og dejlig sensommeraften inviterer alle deltagere til at være aktive deltagere i den 6. udgave af Frederikssund Stafetten med fokus på motion og hyggeligt samvær samt god mad og drikke. Alle familier, kolleger, løbeklubber, venner/veninder mmm. er meget velkomne ved Frederikssund Stafetten, hvor stævnepladsen på Kalvøvej og området omkring Kalvøen danner rammen om motion og fællesskab, og hvor det vil være muligt at deltage på et stafethold for løbere eller en 5 km gårute.  

Nærmere information og tilmelding kommer senere i løbet af foråret, men sæt allerede nu et stort X i kalenderen ved torsdag den 24. august 2023, hvis du og dine holdkammerater gerne vil være en vigtig del af Frederikssund Stafetten 2023. 

Vi glæder os i Fjordløberne til at se jer alle ved denne store, lokale motionsbegivenhed, hvor vi i de foregående fem udgaver hvert år har været ca. 1.200 - 1.500 deltagere fra lokale firmaer, løbeklubber, skoler samt gode venner og familier.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk