Frederikssund Stafetten 2023

I Fjordløberne var vi på en lun og dejlig sensommeraften torsdag den 24. august 2023 værter for omkring 1.500 aktive deltagere i den 6. udgave af Frederikssund Stafetten. Alle deltagere skulle denne aften prøve kræfter med et 4 x 4 km stafethold for løbere eller en 5 km gårute.  

Vi håber i Fjordløberne, at du og dine kolleger, familie og venner havde en dejlig sensommeraften på Kalvøen 😊

Link til RESULTATER

Frederikssund Stafetten 2023

Kom og vær med, når vi i Fjordløberne torsdag den 24. august 2023 på en forhåbentlig lun og dejlig sensommeraften inviterer alle deltagere til at være aktive deltagere i den 6. udgave af Frederikssund Stafetten med fokus på motion og hyggeligt samvær samt god mad og drikke. Alle familier, kolleger, løbeklubber, venner/veninder mmm. er meget velkomne ved Frederikssund Stafetten, hvor stævnepladsen på Kalvøvej og området omkring Kalvøen danner rammen om motion og fællesskab, og hvor det vil være muligt at deltage på et 4 x 4 km stafethold for løbere eller en 5 km gårute.  

Vi glæder os i Fjordløberne til at se jer alle ved denne store, lokale motionsbegivenhed, hvor vi i de foregående fem udgaver hvert år har været ca. 1.200 - 1.500 deltagere fra lokale firmaer, løbeklubber, skoler samt gode venner, kolleger og familier.

>>> LINK TIL TILMELDING <<< (eksternt link til Sportstimings hjemmeside)

 

>>> INFO-brev med praktiske informationer til alle deltagere ved Frederikssund stafetten 2023 <<<

 

>>> Se KORT over 5 km gåruten <<<

 

Løberuten er en 2 km rundstrækning med start og mål på stævnepladsen på Kalvøen. Der løbes 2 omgange/runder, så man i alt tilbagelægger 4 km, inden depechen overdrages til næste løber på holdet. 

>>> Se KORT over løberuten <<<

Frederikssund Stafettens sponsorer - mange tak for opbakningen

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk