Færgelundsløbet skærtorsdag den 9. april 2020 kl. 10 - AFLYST 

 

Kom og vær med og deltag i et af Danmarks ældste motionsløb, når Færgelundsløbet 2020 afvikles Skærtorsdag den 9. april 2020. Startskuddet lyder kl. 10.00.

TILMELDINGSLINK (åbner i nyt vindue på Place2Book) - FÆRGELUNDSLØBET ER AFLYST

Sted
Schweizerhuset i Færgelunden v/ Jægerspris. Se oversigtskort her.

Løbet
Løbet afvikles som et crossløb/terrænløb på en kuperet og lidt krævende ca. 2,2 km lang rundstrækning. I Færgelundsløbet er det lidt anderledes end i andre løb – her er det nemlig din alder på løbsdagen, der afgør, hvor langt du skal løbe. 

Klasseinddeling

Alder Distance Antal omgange Starttidspunkt
4 - 14 år Ca. 2,2 km 1 Kl. 10.02
15 - 44 år Ca. 6,6 km 3 Kl. 10.00
Over 45 år Ca. 4,4 km 2 Kl. 10.00

 

 

 

 

Aldersklasserne er opdelt i piger/damer og drenge/herrer. Deltagernes alder på løbsdagen er afgørende for klasseinddelingen. Startnumre udleveres på løbsdagen i Schweizerhuset fra kl. 8.30 - 9.45.

Præmier og tidtagning
Der er vandrepokal udsat af Nordea Bank til klassevinderne for damer og herrer på 6,6 km. Desuden medaljer til nr. 1, 2 og 3 i alle seks klasser. Der er desuden medalje til alle børn, når de kommer i mål. Der tages manuelt tid på hver enkelt deltager, så det er vigtigt, at du har placeret dit startnummer synligt foran på mave eller bryst, så vi kan notere dit startnummer korrekt, når du passerer målstregen. Vi satser på at afholde præmieoverrækkelsen hurtigst muligt efter at sidste løber er i mål, så vi alle kan nå hjem til påskefrokosten laugh

Forplejning
Kakao og boller samt frugt og vand.

Startgebyr
0 – 14 år:                60 kr. inkl. skovafgift + online billet-, administrations- og betalingsgebyr
15 år og ældre:      80 kr. inkl. skovafgift + online billet-, administrations- og betalingsgebyr

Tilmeldingsfrist: Sidste frist for forhåndstilmelding er tirsdag den 7. april kl. 16. TILMELDINGSLINK (åbner i nyt vindue på Place2Book)

Ved eftertilmelding på dagen vil prisen være 80 kr. for 0 - 14 årige og 100 kr. for 15 år og opefter. Eftertilmelding finder sted i Sweizerhuset på løbsdagen fra kl. 8.30 - 9.30. Kom i god tid.

Omklædning
Der er begrænsede muligheder for omklædning i Færgelunden. Der er ikke mulighed for bad. Toilet forefindes på pladsen ved Schweizerhuset.

ParkeringsmulighederSe oversigtskort her

Spørgsmål
Har du spørgsmål til Færgelundsløbet, er du meget velkommen til at kontakte Fjordløbernes formand, Torben Hansen, på mail formand@fjordloberne.dk eller ringe/sms'e på tlf. 60 61 58 04.
__________________________________________________________________________________
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk