Online bestilling af klubtøj

Kære alle fjordløbere

I Fjordløberne samarbejder vi med internetfirmaet Craftshop ved køb af klubtøj. Craftshop kan findes på www.craftshop.dk.

Når du ønsker at købe klubtøj, er det første du skal gøre at få oprettet en konto ved Craftshop. Det sker på www.craftshop.dk, hvor du i øverste højre hjørne, trykker på log ind og efterfølgende får oprettet en konto. 

Klik her og kom direkte til fjordløberkollektionen

Husk, at alle priser er inkl. et lille og/eller stort Fjordløberlogo. Som udgangspunkt vil der på trøjer og jakker være et lille Fjordløberlogo foran på brystet (modsat Crafts logo), mens der på ryggen vil være et stort Fjordløberlogo. På bukser og tights vil der som udgangspunkt være et lille Fjordløberlogo modsat Crafts logo.

Når du handler og afslutter en ordre, kan du vælge, om du vil have tilsendt varerne til din privatadresse (det er det hurtigste, men koster dog 60 kr.), eller om du vil have det udleveret (gratis) til træning, af den der er ansvarlig for tøjudlevering. Her er der lidt længere leveringstid, da der kun afhentes bestilt tøj hos Craftshop ca. hver 10.-14. dag. 

Det er også muligt at skrive sig op til Craftshops nyhedsbrev. Hvis du har spørgsmål til køb af klubtøj hos Craftshop, er du meget velkommen til at kontakte Lasse Kjeldsen hos Craftshop.dk via følgende kontaktoplysninger:

Tlf. (+45) 3169 8989
Email: lasse@kjeldsens.net
www.kjeldsens.net

Du er også velkommen til at kontakte Søren Tougaard (se kontaktoplysninger), der er Fjordløbernes klubtøjsansvarlige.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk