Testløb 2018

Der er planlagt en række testløb hen over 2018 sæsonen. Som minumum vil der blive afviklet 6 testløb på distancerne 800 meter, 3.000 meter samt 5 km – et af hvert i foråret og et af hvert i efteråret:

 

Dato

Distance

Sted

Tirsdag 24. april

3.000 meter

Ådalens Skoles atletikbane

Tirsdag 29. maj

5 km

Kalvøen

Torsdag 28. juni

800 meter

Ådalens Skoles atletikbane,

evt. Marienlystskolens nye løbebane

 

 

 

Tirsdag 28. august

5 km

Kalvøen

Tirsdag 25. september

800 meter

Ådalens Skoles atletikbane,

evt. Marienlystskolens nye løbebane

Tirsdag 23. oktober

3.000 meter

Ådalens Skoles atletikbane

 

Alle dage mødes vi ved Frederiksund Hallen kl. 17:30 for registrering og udlevering af startnummer. Dagene er iøvrigt sammenfaldende med vores fællesspisningsdage.

 

Så vil du måle din form eller konkurrere lidt med dine løbevenner, så håber vi at se dig de til nogle af Fjordløbernes testløb. De tre distancer indgår også i Klubmesterskabet 2018.

 

Med venlig hilsen

 

Testløbsudvalget

Frank og Lasse

Overvældende tilslutning til årets første testløb

Ikke mindre end 40 m/k Fjordløbere havde valgt at teste formen ved årets første testløb, der foregik over distancen 3’000 meter - 7½ omgang på Ådalens Skole’s 400 meter løbebane. Heldigvis var banen blevet ordnet efter vinteren, og sammen med aftenens tørre, men dog ret blæsende vejr, så kunne testløbet afvikles under forholdsvis gode betingelser.

 

Man valgte at lade alle løbere starte samtidig, men der blev dog hurtigt spredning på det forholdsvis store felt. Dog måtte de hurtigste løbere overhale de lidt langsommere løbende, når disse blev hentet med en omgang, men dette gav dog ikke de store problemer. Alle kæmpede en brav kamp, gav sig fuldt ud og opnåede flotte sluttider.

 

Resultaterne af aftenes anstrengelser kan ses her yes

 

Som tidligere meldt ud, vil der i løbet af sæsonen 2018 blive afviklet minimum 6 testløb-  på 800 meter, på 3000 meter og på 5 km, 2 testløb på hver distance. Næste testløb finder sted tirsdag den 29. maj, hvor det løbes en 5 km rute på Kalvøens område.

 

Med tak til alle aftenens deltagere, for indsats og for opbakning.

 

Lasse/Frank

Resultater fra 5 km testløb 

Se din tid her yes

Resultater fra 800 meter testløb torsdag den 28. juni

Se din tid her

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk