Testløb 2023

800 meter testløb

Årets sidste testløb blev afviklet tirsdag den 12. september i tørvejr og ingen vind. Flot løbet af alle deltagere. SE RESULTATER HER.

Ranglisten vil først blive opdateret om et par uger, så I kan stadig nå at indsende resultater via link på Fjordløbernes hjemmeside.

Tak for i år til alle der har bakket op om testløbene.

Mvh. Lars og Susie

3.000 meter testløb

Det var dejligt at se så mange løbere til 3.000 meter testløbet i Fjordløberne tirsdag den 5. september - håber at se jer igen! Der var flot solskinsvejr til årets sidste 3.000 meter testløb. Vi tror, at alle fik varmen. Flot løbet af alle. 

>>> RESULTATERNE fra 3.000 meter testløbet kan ses HER <<<

Næste testløb er allerede nu på tirsdag den 12. september, hvor man på stadion ved Ådalens skole kan prøve kræfter med en 800 meter. Det bliver samtidig årets sidste testløb. Ranglisten vil bliver opdateret efter dette testløb. HUSK at indsende resultater via linket på hjemmesiden.

Mange hilsner fra Testløbs- og ranglisteudvalget

Lars og Susie

400 meter testløb

Det var dejligt at se så mange nye løbere til 400 meter testløbet tirsdag den 15. august - håber at se jer igen! Vejret var fint, det var lidt glat i det ene sving, men alle kom godt igennem. Flot løbet af alle. Dette var sidste 400 meter testløb i år.

SE RESULTATERNE FRA 400 METER TESTLØBET HER

Vi har 3.000 meter testløb på programmet tirsdag den 5. september, så sæt kryds i kalenderen. Opdateret rangliste vil tidligst blive udsendt om et par uger - men HUSK at indsende resultater via linket på hjemmesiden.

Mange hilsner fra Ranglisteudvalget

Lars og Susie

800 meter testløb

Der blev torsdag den 25. maj løbet 800 meter testløb på løbebanen ved Ådalens skole. Hele 30 deltagere løb med på en aften, hvor der var rigtig fin sol og en smule vind. Flot løbet af alle deltagere og mange tak for kage og frugt til Lars Ehlers.

>>> Link til RESULTATER fra 800 meter testløbet den 25. maj

Næste testløb, som er på 5 km, flyttes til tirsdag den 20. juni pga. Vikingespillet, der har premiere få dage senere.

5 km ruten bliver på en ny rute rundt om Kalvøen, en sikker rute, hvor vi ikke skal over vejen. Vi starter ca. ved roklubben (afmærkning bliver sat op på dagen). Derefter løbes samme rute som ved 3 km, dvs der skal løbes 3 gange igennem Vikingepladsen og langs vandet. Målet er samme sted som på 3 km ruten.

Vel mødt,

Lars og Susie

3.000 meter testløb

Der var stor opbakning til 3.000 meter testløbet i Fjordløberne, der fandt sted tirsdag den 2. maj i fint solskin med en lidt kølig brise og let modvind ude langs vandet.

Der var god fart over løberne, og kun 2 måtte desværre trække sig fra løbet undervejs. Flot løbet af alle og tak for jeres deltagelse og de mange hep på løberne når de kommer i mål. Det er dejligt at mærke så god en stemning.

>>> Link til RESULTATER

Lars og Susie fra Testløbsudvalget

400 meter testløb

Tusind tak for den store opbakning til årets første testløb tirsdag den 11. april og tak for, at I tog så godt imod den nye 400m distance samt tak for hjælpen med afviklingen af løbet. Der blev løbet heat af 3-6 deltagere og næste gang kan vi nok godt være 5-8 i et heat, men heat skal være med lidt spredning, omend I gerne må være et par stykker, der kan presse hinanden lidt, hvis I gerne vil det.

Tak til Kasper/Helle for kage, den smagte dejligt.

Vejret var flot, omend lidt køligt, vind var der ikke meget af, men banen var enkelte steder lidt glat, grundet det meget regn der var kommet i løbet af dagen. Men alle 44 deltagere kom godt igennem løbet og uden skader. Resultatet af dagens 400 meter testløb kan ses HER, mens den foreløbige stilling ved klubmesterskabet 2023 kan ses VIA DETTE LINK.

Mh. Susie

Testløb 2023

Det nye testløbsudvalg har nu fastlagt datoer/uger for testløb i sæsonen 2023 og vi er klar med en nyhed til jer, idet 400 m erstatter 100 m distancen. Det er nemmere for testløbsudvalget at tage en korrekt tid på 400 meter. Vi håber, at I vil deltage i denne nye spændende distance allerede tirsdag den 11. april, hvor vi skyder sæsonen i gang. Det vil blive med heat á 4 personer. Heatet vil bestå af 2 x 2 løbere, der næsten har samme løbehastighed, men dog ikke 4 på samme hastighed, da tidtageruret ikke kan administrere, hvis alle 4 løber i mål samtidigt.

>>> SE OVERSIGT OVER TESTLØB I 2023 HER <<<

Vi udbyder færre 5 km testløb i sæsonen, da Fjordløberne tilbyder medlemmerne en del gratisløb, hvor det er muligt at få denne distance i hus. Derudover vil 10 km nok kun blive udbudt til opsamlingen i november, med mindre der er mange ønsker på distancen.

Udvalget vil også tillade sig at flytte et testløb pga vejrlig, såfremt der er meget ugunstige forhold til løb - sikkerhed frem for alt 😊

Vi ser frem til en forrygende sæson og glæder os til at se jer. Hvis I måtte have spørgsmål, så tag endelig fat i os.

De bedste hilsner Lars Kjeldergaard og Susie Dannemand

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk