Testløb 2023

3.000 meter testløb

Der var stor opbakning til 3.000 meter testløbet i Fjordløberne, der fandt sted tirsdag den 2. maj i fint solskin med en lidt kølig brise og let modvind ude langs vandet.

Der var god fart over løberne, og kun 2 måtte desværre trække sig fra løbet undervejs. Flot løbet af alle og tak for jeres deltagelse og de mange hep på løberne når de kommer i mål. Det er dejligt at mærke så god en stemning.

>>> Link til RESULTATER

Lars og Susie fra Testløbsudvalget

400 meter testløb

Tusind tak for den store opbakning til årets første testløb tirsdag den 11. april og tak for, at I tog så godt imod den nye 400m distance samt tak for hjælpen med afviklingen af løbet. Der blev løbet heat af 3-6 deltagere og næste gang kan vi nok godt være 5-8 i et heat, men heat skal være med lidt spredning, omend I gerne må være et par stykker, der kan presse hinanden lidt, hvis I gerne vil det.

Tak til Kasper/Helle for kage, den smagte dejligt.

Vejret var flot, omend lidt køligt, vind var der ikke meget af, men banen var enkelte steder lidt glat, grundet det meget regn der var kommet i løbet af dagen. Men alle 44 deltagere kom godt igennem løbet og uden skader. Resultatet af dagens 400 meter testløb kan ses HER, mens den foreløbige stilling ved klubmesterskabet 2023 kan ses VIA DETTE LINK.

Mh. Susie

Testløb 2023

Det nye testløbsudvalg har nu fastlagt datoer/uger for testløb i sæsonen 2023 og vi er klar med en nyhed til jer, idet 400 m erstatter 100 m distancen. Det er nemmere for testløbsudvalget at tage en korrekt tid på 400 meter. Vi håber, at I vil deltage i denne nye spændende distance allerede tirsdag den 11. april, hvor vi skyder sæsonen i gang. Det vil blive med heat á 4 personer. Heatet vil bestå af 2 x 2 løbere, der næsten har samme løbehastighed, men dog ikke 4 på samme hastighed, da tidtageruret ikke kan administrere, hvis alle 4 løber i mål samtidigt.

>>> SE OVERSIGT OVER TESTLØB I 2023 HER <<<

Vi udbyder færre 5 km testløb i sæsonen, da Fjordløberne tilbyder medlemmerne en del gratisløb, hvor det er muligt at få denne distance i hus. Derudover vil 10 km nok kun blive udbudt til opsamlingen i november, med mindre der er mange ønsker på distancen.

Udvalget vil også tillade sig at flytte et testløb pga vejrlig, såfremt der er meget ugunstige forhold til løb - sikkerhed frem for alt 😊

Vi ser frem til en forrygende sæson og glæder os til at se jer. Hvis I måtte have spørgsmål, så tag endelig fat i os.

De bedste hilsner Lars Kjeldergaard og Susie Dannemand

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk