Færgelundsløbet 2023

Færgelundsløbet i flot forårsvejr

Som det har været tilfældet skærtorsdag de sidste mange år havde Fjordløberne også her i 2023 inviteret motionsløbere i alle aldre til Færgelundsløbet på de lidt kuperede skovstier og -veje i Færgelunden. I 2023-udgaven skærtorsdag den 6. april var de 79 deltagere begunstiget af dejligt, men dog lidt køligt, forårsvejr og de skulle alle prøve kræfter med enten 1, 2 eller 3 omgange på den ca. 2,7 km lange rundstrækning, hvor der var garanti for høj puls og sved på panden.

Vi håber i Fjordløberne, at alle deltagere og tilskuere havde en hyggelig formiddag i det gode, friske forårsvejr i Færgelunden, og vi ønsker jer alle en fortsat god og solrig påske. 

>>> Link til RESULTATER <<<  Alle tider er bruttotider.

>>> Link til en masse gode billeder fra Færgelundsløbet 2023 (fotograf: Lars Munk-Jensen) <<<

>>> Link til artikel i Frederiksborg Amts Avis <<<

Hvis du oplever fejl eller mangler i resultatlisten, så send en mail til formand@fjordloberne.dk. Så kigger vi på det og ser, hvad vi kan finde ud af. 

Stor tak til Færgelundsløbets sponsorer:

Færgelundsløbet skærtorsdag den 6. april 2023

Kom og vær med og deltag i et af Danmarks ældste motionsløb, når Færgelundsløbet 2023 afvikles Skærtorsdag den 6. april 2023. Startskuddet lyder kl. 10.00.

Tilmeldingsformular: Se nederst på denne side. Det er muligt at eftertilmelde sig på løbsdagen - se nedenfor. Forhåndstilmeldingen er nu lukket. 

Sted
Schweizerhuset i Færgelunden v/ Jægerspris - meget tæt ved Kronprins Frederiks Bro. Se oversigtskort her. Bemærk, at Kronprins Frederiks bro er lukket for køretøjer i perioden 13. marts - 22. april. På løbsdagen er det således kun muligt at passere Kronprins Frederiks bro på cykel eller på gåben. Man kan naturligvis benytte anledningen til at køre i bil over Kronprinsesse Marys bro lige syd for Frederikssund, når man skal til Færgelunden. 

Løbet og ruten
Løbet afvikles som et crossløb/terrænløb/skovløb i Færgelunden på en kuperet og lidt krævende ca. 2,7 km lang rundstrækning, hvor deltagerne efter 1. sløjfe på ca. 1,2 km løber forbi start- og målområdet og videre ud på anden sløjfe, der er ændret i forhold til tidligere år, og som måler ca. 1,5 km. I Færgelundsløbet er det lidt anderledes end i andre løb – her er det nemlig din alder på løbsdagen, der afgør, hvor langt du skal løbe. >>> SE RUTEKORT HER <<<

Klasseinddeling

Alder Distance Antal omgange Starttidspunkt
4 - 14 år Ca. 2,7 km 1 Kl. 10.02
15 - 44 år Ca. 8,1 km 3 Kl. 10.00
Over 45 år Ca. 5,4 km 2 Kl. 10.00

 

 

 

 

Aldersklasserne er opdelt i piger/damer og drenge/herrer. Deltagernes alder på løbsdagen er afgørende for klasseinddelingen. Startnumre udleveres på løbsdagen i Schweizerhuset fra kl. 8.45 - 9.45.

Præmier og tidtagning
Der er vandrepokal udsat af Nordea Bank til klassevinderne for damer og herrer i alderen 15-44 år på 8,1 km (3 omgange). Desuden medaljer til nr. 1, 2 og 3 i alle seks klasser. Der er desuden medalje til alle børn, når de kommer i mål. Der tages manuelt tid på hver enkelt deltager, så det er vigtigt, at du har placeret dit startnummer synligt foran på mave eller bryst, så vi kan notere dit startnummer korrekt, når du passerer målstregen. Vi satser på at afholde præmieoverrækkelsen hurtigst muligt efter at sidste løber er i mål, så vi alle kan nå hjem til påskefrokosten laugh

Forplejning
Kakao og boller samt frugt og vand.

Startgebyr
0 – 14 år:                60 kr. inkl. skovafgift betales via MobilePay 35944 (Fjordløberne) eller til reg.nr. 2670 kontonr. 8894284146.
15 år og ældre:      80 kr. inkl. skovafgift betales via MobilePay 35944 (Fjordløberne) eller til reg.nr. 2670 kontonr. 8894284146.

Tilmeldingsfrist: Sidste frist for forhåndstilmelding og betaling er tirsdag den 4. april kl. 21. TILMELDINGSFORMULAR (se nederst på denne side). Forhåndstilmeldingen er nu lukket. 

Ved eftertilmelding på dagen er prisen 80 kr. for 0 - 14 årige og 100 kr. for 15 år og opefter. Eftertilmelding finder sted i Sweizerhuset på løbsdagen fra kl. 8.45 - 9.45.

Omklædning
Der er begrænsede muligheder for omklædning i Færgelunden. Der er ikke mulighed for bad. Toilet forefindes på pladsen ved Schweizerhuset.

ParkeringsmulighederSe oversigtskort her

Lukning af Kronrins Frederiks bro
Bemærk, at Kronprins Frederiks bro er lukket for køretøjer i perioden 13. marts - 22. april. På løbsdagen er det således kun muligt at passere Kronprins Frederiks bro på cykel eller som gående. Man kan naturligvis benytte anledningen til at køre i bil over Kronprinsesse Marys bro lige syd for Frederikssund, når man skal til Færgelunden, eller parkere på Frederikssundsiden af broen og gå over broen til Færgelunden. 

Spørgsmål
Har du spørgsmål til Færgelundsløbet, er du meget velkommen til at kontakte Fjordløbernes formand, Torben Hansen, på mail formand@fjordloberne.dk eller ringe/sms'e på tlf. 60 61 58 04.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk