Paw er sej - 100 maraton

På hjemmebane i Frederikssund lykkedes det i den grad for fjordløbernes Paw Sejersten Jeppesen at skrive sig ind i historiebøgerne, da han, på en lidt råkold lørdag den 28. november 2020, som den første fjordløber nogensinde gennemførte sit maraton nr. 100 i godt selskab og med stort overskud. Det var en meget glad Paw, der løb de sidste meter op ad den røde løber og krydsede målstregen på Østersvej nær Marbæk strand med udsigt til Kronprinsesse Marys bro efter at have tilbagelagt de 42,195 km ved det privatarrangerede løb, Letting Run, i et for Paw forholdsvis roligt og overkommeligt tempo på ca. 4½ timer.

Paw havde sin debut som maratonløber i den estiske hovedstad Tallinn i 2011, og i 2013 løb han i Amsterdam sit hidtil hurtigste maraton på 3:34:15. Herefter fulgte desværre en længere skadespause, inden Paw i efteråret 2016 igen havde mod på at prøve kræfter med den fulde maratondistance ved sit dengang kun fjerde maraton. Siden har Paw dog ikke rigtig set sig tilbage, idet han løb 3 maraton i 2017, for så at øge til 15 stk. i 2018, 33 stk. i 2019 og så… nå ja, foreløbig(!) hele 45 maraton i dette Corona-ramte år 2020. De (indtil videre…) 100 maraton er tilbagelagt i 9 forskellige lande og hele 34 forskellige kommuner i Danmark. I øvrigt står Paw ved startstregen søndag morgen med henblik på at løbe 42,195 km… igen...

Ved lørdagens maraton nr. 100 var der efterfølgende lykønskninger fra de på dagen desværre relativt få fremmødte (pga. Coronarestriktioner og forsamlingsforbud) samt fin tale fra Kirsten Bonde-Hare fra Klub 100 Marathon Danmark, hvor Paw nu kan kalde sig fuldgyldigt og fortjent medlem. At Paw er en ganske sej og meget flittig løber, kom også til udtryk, da han for kun få uger siden løb sit halvmaraton nr. 200 – blot 2 år efter, at han i fin og sikker stil løb sit halvmaraton nr. 100.

Det flotte maratonjubilæum blev i det kølige novembervejr med udsigt til Roskilde fjord fejret med øl og vand, kage, blomster, specialfremstillede medaljer, chokolader, gaver og meget andet godt til Paw.

I Fjordløberne er vi selvfølgelig meget imponerede over Paws løbeiver og vi ønsker et STORT TILLYKKE med denne meget flotte præstation. Stort tillykke, Paw. Du må godt være stolt! Godt løbet 😊

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk