Frederikssund Stafetten - stafetløb med fjordudsigt

Frederikssund Stafettens sponsorer:

Tag løbeskoene på og familien, vennerne eller kollegaerne under armen og kom med ud og oplev Frederikssunds smukke natur ved fjorden, når den anden udgave af Frederikssund Stafetten skydes i gang torsdag den 30. august 2018 kl. 17.30.

Stafetløbet er et socialt motionsløb, der er åbent for alle, og arrangeres af Fjordløberne Frederikssund.

Løberuten tager sit udgangspunkt på Kalvøen, hvor man kan nyde udsigten over Roskilde Fjord, mens man løber, og når man senere slår sig ned for at hvile benene og nyde aftensmaden i de smukke omgivelser med kolleger, venner eller familie.

Frederikssund Stafetten har base på cirkuspladsen/stævnepladsen på Kalvøvej nær Frederikssund hallen, hvor start, skiftezone og mål vil være. Omkring skiftezonen vil der være telte og underholdning, der danner rammen om hyggeligt samvær med kollegaer, gode venner og familie.

Stafetten afvikles som et 4 x 5 km stafetløb, hvor hver deltager på holdet løber to omgange på en 2,5 km rundstrækning på Kalvøen og havnen, inden depechen gives videre til næste deltager på holdet. Der løbes med elektronisk tidtagningschip, så der kan tages en individuel tid for såvel den enkelte deltager som for hele stafetholdet. Det koster 600 kr. at deltage for et stafethold med 4 personer. Prisen inkluderer teltleje samt bord/bænk.

Derudover etableres der en gå-rute på 5 km, der startes kort inden stafetløbet sættes i gang, og hvor ruten bevæger sig ad hyggelige stier i og omkring Kalvøen og Marbæk strand uden at krydse med løberuten. Til gå-ruten er det muligt både at tilmelde sig som hold á 4 personer og som enkeltperson. Der tages ikke tid på gå-ruten. Det koster 600 kr. at deltage for et gå-hold med 4 personer, mens det koster 150 kr. at deltage, hvis man deltager som enkeltperson. Prisen inkluderer teltleje samt bord/bænk.

Det er muligt ved tilmeldingen at tilkøbe forplejning i form af en buffet til hele holdet. Ønsker man at tilkøbe buffet, skal dette ske i forbindelse med tilmeldingen. Det er ikke muligt at tilkøbe buffet på selve løbsdagen og det er kun muligt for deltagere (gående eller stafetløbere) til Frederikssund stafetten at tilkøbe buffet. Det koster kun 90 kr. pr. deltager at tilkøbe en rigtig lækker buffet. På stævnepladsen kan man på dagen også købe øl, vand, vin, kage og kaffe til yderst rimelige priser. Det er dog tilladt at medbringe egen mad og drikke, hvis man ønsker det, men vi opfordrer selvfølgelig til, at man støtter arrangørerne og køber drikkevarer på stævnepladsen.

Tilmeldingen er nu lukket. Sidste frist for tilmelding var den 14. august 2018.

LINK TIL TILMELDINGSSIDEN

 

Link til film om Frederikssund Stafetten

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk