Kære Fjordløbere - ægtefæller - kærester - børn

Skal du med på årets Fjordløber cykeltur lørdag den 5. september med mulighed for at opleve 2 øer og 2 færger med efterfølgende mad og hygge ?

 

Vi mødes kl 10.00 hos Carsten på Falkevænget 28, 4050 Skibby (Vellerup Sommerby) og cykler en tur på ca. 40 km i et tempo hvor alle i rimelig cykelform kan være med. Ruten er næsten fastlagt, og vi kommer til at køre på såvel asfalt og grus. Fra starten i Vellerup cykler vi til Hammer Bakke og tager trækfærgen til Orø – her cykler vi en lille runde på øen, inden vi holder en frokostpause i havnen på øens hovedby Brønde hvor der også er mulighed for en badetur inden vi kl. 12. 30 tager færgen til Holbæk. Fra Holbæk cykler vi via Munkholm Broen tilbage til starten i Vellerup Sommerby.   Vi regner med at cykle i ca. 5-6 timer inkl. Frokostpause og færgesejlads.

 

Efter cykelturen mødes vi hos Carsten i Vellerup Sommerby hvor vi hygger og spiser aftensmad fra kl. 17.00.

Kan du kun deltage i enten cykelturen eller den efterfølgende spisning hos Carsten er det helt ok, det giver du bare besked om ved tilmeldingen.

 

Nærmere info omkring turen kommer kort inden dagen.

Tilmeldingen er lukket .

 

Vi håber rigtig mange har lyst til at finde cyklen frem og tilbringe en hyggelig dag sammen med os :-)

Husk lappegrejer, madpakke, drikkevare, evt badetøj og gode cykelben.

Det bliver ca. 66 kr. i alt for de 2 færgesejladser og der kan betales med kort/mobilepay/kontanter)

Såfremt I har problemer ift. cykeltransport til/fra start/slut af cykelturen, kan vi i begrænset omfang hjælpe med dette.

 

 

Mange cykelhilsner

Aktivitetsudvalget (Pia og Carsten)

 

 

 

Tilmelding til cykeltur og/ spisning hos Carsten

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk