Fjordløber tur 2024 – Helsinki City Maraton

 

Som tidligere nævnt går vores udlandstur 2024 til Finlands hovedstad Helsinki. Løbet er lørdag den 11. maj 2024. Nedenfor kan du læse lidt praktisk info om turen – hvad skal du selv gøre og hvad aktivitetsudvalget står for. Er du ny i klubben eller har du ikke været med før, kan du læse om hvordan vores udlands ture plejer at foregå via dette link

 https://www.fjordloberne.dk/fjordloebernes-udlandsture-149587/

 

Løbet:

Helsinki City Maraton Foregår som nævnt lørdag den 11 maj 2024 og du kan vælge en af distancerne 5 km, 21, km, stafet maraton (4 løbere deles om en maraton), 42 km og 63 km. Du skal selv købe start nr. til løbet som du gør via dette link:

https://helsinkicityrunningday.fi/en/helsinkicitymarathon/

Vær obs på at priserne stiger løbene og næste gang med udgangen af oktober.

 

Fly:

Du skal selv købe flybillet. Der er mange daglige direkte afgange fra København og pt kan en returbillet fås for under 1000 kr inkl. En stor kuffert.

 

Hotel:

Vi har forhåndsreserveret 15 dobbeltværelser og 12 enkeltværelser på Hotel Scandic Gran Marina for perioden 9. maj til 13. maj.

Priserne er 93 Euro/nat for enkelt værelse og 113 Euro/nat for dobbeltværelse som inkluderer turistskat og morgenmad.

Har du lyst til at reservere et af disse værelser skal du maile til aktivitetsudvalget@fjordloberne.dk og oplyse navn/navne, mailadresse og hvilken dato fra og til du/I ønsker værelset. Du må gerne hurtigst muligt reservere værelse, så vi evt. kan reservere flere hvis behovet er det. Absolut sidste frist for reservering af værelse var 1. april 2024. (Der er nu lukket for flere tilmeldinger )

Vær OBS på at torsdag den 9. maj er Kristi Himmelfartsdag, så har du fri den dag er der mulighed for en god forlænget weekend i Helsinki uden at skulle tage for meget fri fra arbejde. Hvis du/I tager derover før den 9. maj og/eller bliver der til efter den 13. maj, må du godt sende os mail hurtigt, så vi kan orientere hotellet.

Du kan læse mere om hotellet via dette link:

https://www.scandichotels.dk/hoteller/finland/helsinki/scandic-grand-marina

 

Fælles middag fredag og lørdag aften

Kasper har lovet at finde en god pasta restaurant hvor dem som har lyst kan gå ud sammen fredag aften. Nærme info og tilmelding kommer.

Lørdag aften skal vi naturligvis traditionen tro fejre de flotte løberesultater. Vi finder og får bestilt bord på en god restaurant ikke for langt væk fra hotellet. Her regner vi med at du deltager og tager med ud at spise, så her skal du ikke melde dig til.

 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til turen, brug for hjælp til at bestille flybilletter eller start nr tager du bare fat i en fra aktivitetsudvalget. Nærmere info om turen vil blive mailet til de tilmeldte kort inden afrejse.

 

Vi håber at se rigtig mange af jer til nogle gode dage i Helsinki.

Med løbende hilsner

Susanne, Tine, Vibeke, Kasper og Carsten

Foto fra sidste udlandstur som gik til Riga

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk