Kronprinsesse Marys Bro Løbet - vi har brug for din gode hjælp

Som du jo nok har hørt, indvies Fjordforbindelsen og Kronprinsesse Marys bro over Roskilde fjord med en kæmpe folkefest lørdag den 28. september 2019. Ved åbningen forventer vi, at folkefesten vil blive beriget af Kongehuset, ministre, borgmesteren samt masser af musik, taler, telte med mad og udstillinger, underholdning, masser af aktiviteter og meget, meget andet. Alt sammen vil det bidrage til at give de forventeligt op mod 20.000 gæster, der forventes på dagen, en kæmpe oplevelse.

MEN... selvfølgelig ingen fest over fjorden uden et stort motionsløb laugh Derfor er vi i Fjordløberne, i samarbejde med Out-Run Frederikssund og DGI Nordsjælland, i fuld gang med planlægningen af et stort motionsløb. Vi forventer, at omkring 7.000 personer i alle aldre vil deltage på én af de 3 distancer; One Mile (1,6 km), 5 km og 10 km.

Dette motionsløb kræver dog, at en masse gode, frivillige kræfter (formentlig omkring 200-250 personer) vil give en hånd med og her kommer netop DU ind i billedet. Vi har, særligt på selve dagen den 28. september (hele dagen), men bestemt også i ugen op til brug for DIN hjælp til klargøringen og afviklingen af dette motionsløb, et løb der uden sidestykke vil være det største arrangement, Fjordløberne nogensinde har været en del af. Derfor er der brug for alle gode foreningskræfter.

Hvorfor skal du melde dig som hjælper ?

  • Du får her en enestående mulighed for, sammen med en masse andre frivillige, at gøre folkefesten til en uforglemmelig begivenhed. 
  • Du er med til at bidrage til vores foreningskasse, da et eventuelt overskud fra løbet deles mellem de to arrangerende foreninger, Out-Run og Fjordløberne, i forhold til hvor mange frivillige timer, de to foreninger hver især har lagt i løbet.
  • Som hjælper får du på dagen en T-shirt, forplejning, og en masse smil fra alle de mange gæster og deltagere.
  • Som hjælper får du mulighed for gratis at deltage i et særarrangement, hvor du gratis kan gå eller løbe over broen. Dette særarrangement er kun for hjælpere og finder sted fredag den 6. september kl 17-19 med lidt efterfølgende mad og drikke. Du vil også modtage den unikke broløbsmedalje, når du kommer i mål. Mere herom senere.

Af hensyn til den videre planlægning vil vi gerne have din bindende tilmelding snarest muligt og senest den 15. juni 2019. For at melde dig som hjælper skal du udfylde nedenstående elektroniske tilmeldingsformular og trykke på "send". Det er ikke et krav, at du er medlem af Fjordløberne for at melde dig som hjælper.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os til træning eller på telefon. Du er også velkommen til at sende en mail til aktivitetsudvalget@fjordloberne.dk eller formand@fjordloberne.dk. Du kan læse mere om folkefesten og løbet på https://festoverfjorden.dk/ eller søg på Facebook efter siden Kronprinsesse Marys Bro løbet.

På forhånd STOR TAK for din opbaning og hjælp i forbindelse med Kronprinsesse Marys Bro Løbet. 

Mange fjordløberhilsner til jer alle fra 

Carsten Nielsen (mobil 40725538) og Torben Hansen (mobil 60615804)

Tilmelding som frivillig hjælper til Kronprinsesse Marys Bro Løbet

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk