Kære Fjordløbere

Skal du gratis med til Skuldelev løbet lørdag den 2. oktober 2021 ?

Du har mulighed for at løbe en af de 3 distancer 2, 5 og 10 km (og synes du det er lige kort nok, kan du jo løbe derned så du er varm og klar til løbsstarten.). Klubben betaler startgebyret.

Løbet starter kl 10. 00 fra Skuldelev Hallen og på ruterne kommer du omkring den flotte natur i området herunder Skuldelev Ås.

Arrangørerne skriver på deres FB hjemmeside;

Dejligt nyhed: Skuldelev-løbet 21 bliver gennemført lørdag 2 oktober 🙂

Løbet bliver afviklet som tidligere år, med start fra Skuldelev-hallen kl. 10 og med de tre løberuter vi tidligere har tilbudt: 2-5-10 km. Løbet bliver i år flyttet til lørdagen, for at blive en del af en fælles aktivitetsdag arrangeret af Sportsklubben, Multikulturforeningen og Bylauget, hvor hele dagen bliver en stor festlighed af aktiviteter, sjove tilbud og underholdning.

Mere info kommer senere, men nu hvor datoen er på plads, er det med at finde løbeskoene og formen frem så vi sammen kan fejre at vi igen kan afvikle Skuldelev-løbet 💪😀

 

Du kan læse mere på https://www.facebook.com/skuldelevloebet/

 

Vi håber at rigtig mange Fjordløbere har lyst til at deltage i dette mindre og lokale løb.

Ved tilmeldingen skal du lige angive hvilken distance du vil løbe og er der nogen der tager noget kaffe/en kage med kunne det være fint – jeg sørger for at der er opsat en af vores pavilloner.

Tilmeldingen lukker den 25. september.

 

Mange løbehilsner

På Aktivitetsudvalget vegne

Carsten Nielsen

Tilmelding til Skuldelev løbet

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk