Vi har brug for din gode hjælp til Frederikssund Stafetten

 

Torsdag den 25. august er vores fælles forening, Fjordløberne, arrangør af den femte udgave af Frederikssund Stafetten, hvor formentlig op mod 1.500 deltagere vil komme og kombinere motion med hyggeligt socialt samvær på Kalvøen i Frederikssund. Et så stort arrangement kan selvfølgelig ikke lade sig gøre uden rigtig mange fjordløberes helt uundværlige hjælp. Så meld dig nu som hjælper til denne spændende 5. udgave af Frederikssund Stafetten og vær med til at skabe en gentagelse af de senere års store løbefest i Frederikssund. Vi har brug for hjælpere og officials til en masse spændende opgaver som fx vejvisere, bartendere, klargøring, oprydning, opstilling af borde/stole dagen før, depoter og meget, meget andet. Som en beskeden tak for din indsats modtager du en gratis spisebillet til buffetteltet og du tilbydes også lidt at drikke. Al hjælp modtages med stor tak.

 

På selve løbsdagen har vi primært  brug for hjælpere i tidsrummet kl. ca. 16-22. Du må derfor i bemærkningsfeltet nedenfor gerne skrive, hvis du ikke har mulighed for at være med i hele dette tidsrum. Vi har også brug for hjælpere, der kan bidrage nogle timer om onsdagen - dvs. dagen før. 

 

På forhånd mange tak for din hjælp med at skabe rammerne for denne kæmpe motionsfest på denne forhåbentlig lune sensommeraften på Kalvøen i Frederikssund.

 

Hvis du har spørgsmål til hjælperopggaverne, er du altid velkommen til at kontakte Carsten Nielsen (tlf. 40725538) eller Torben Hansen (tlf. 60615804) eller på mail formand@fjordloberne.dk.

 

Der er nu lukket til tilmelding af hjælpere.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk