Riga Maraton (42 km, 21 km, 10 km og 5 km) søndag den 7. maj 2023

 

Som tidligere nævnt går 2023 udgaven af vores udlandstur til Letlands hovedstad Riga, så vi kan sætte flueben ved det sidste af de baltiske lande, da vi tidligere har lagt løbesko til asfalten i såvel Tallinn og Vilnius.

Er du ny i klubben/har du ikke været med på en vores udlands ture før eller vil du blot læse lidt om hvordan en sådan tur plejer at forløbe, kan du læse mere om det på vores hjemmeside her: https://www.fjordloberne.dk/fjordloebernes-udlandsture-149587/

 

Løbet:

Du skal selv tilmelde dig og betale for løbet. Læs mere og tilmeld dig via dette link:

https://rimirigamarathon.com/en/

Der er mange penge at spare ved at købe start nr. nu, priserne stiger af flere omgange i takt med vi nærmer os løbsdagen.

Fly:

Du skal selv finde og købe flybillet. Det koster pt. ca. 1000 kr. for en returbillet.

Hotel:

Vi har forhåndsreserveret 18 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser på ”Riga Islande hotel” Hotellet er rimelig centralt placeret i gåafstand fra start og mål for løbet. Vil du med på turen og bo på hotel med os andre skal du udfylde tilmeldingen nedenfor og angive hvem du bor sammen med.

Tilmeldingen er nu lukket .

Prisen for værelserne er 65 Euro/nat for db værelser og 55 Euro/nat for enkeltværelser. Priser er inkl. morgenmad.   Mht betalingen kommer der nærmere info til deltagerne en månes tid før løbet. Hvis du allerede nu ved du skal med, så meld dig gerne til allerede nu, så vi kan undersøge mulighed for at reservere flere værelser på hotellet.

Læs mere om hotellet her: https://islandehotel.lv/

Spisning søndag aften:

Traditionen tro fejrer vi sammen vores flotte løb med en god middag søndag aften. Vi finder og booker bord til alle tilmeldte på en god restaurant.

 

Vi håber at se rigtig mange på denne tur og er der spørgsmål tager du bare fat i en fra aktivitetsudvalget.

På aktivitetsudvalgets vegne

Carsten

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk