Løbsreportage fra Thailand september 2013

Paw Sejersten har i dag d. 15 september gennemført det ældste Halv Marathon løb i Thailand, ”The River Kwai” i tiden 1:43:32 og en placering som nr. 64 i det samlede felt og nr. 24 i sin aldersklasse. Der deltog ca. 900 løbere.

”The River Kwai” er kendt som et af de mest naturskønne løb i et bjergrigt område, men også som et meget krævende løb, hvor det går op og ned i stigninger og de erfarne løbere på ruten, udtaler at man mindst skal regne med 5min ekstra i forhold til sin normal ½ marathon tid. Løbet startede kl. 06:00 i 24 grader og med en luftfugtighed på 95%.

Paw startede stille og roligt ud, for at få fornemmelse af kroppens reaktion på den krævende rute og øgede så farten, specielt efter der var gjort et lille ophold ved 6 km (aftræden på naturens vegne) derefter blev det meget lettere og farten blev øget på resten af turen. På tilbageturen efter u-turn,  var der ekstra overskud og Paw besluttede at få en kanontid som også er tilfældet her. Resultat er mere end godkendt i disse omgivelser.