Frederikssund Stafetten 2021 for fjordløbere

Torsdag den 9. september 2021 inviterer Fjordløberne for fjerde gang lokale firmaer og virksomheder samt familier og gode venner til motion og hyggeligt samvær ved Frederikssund Stafetten. Som tidligere år er der også i 2021-udgaven mulighed for at deltage i et 4 x 5 km stafetløb eller en gårute på 5 km. Efterfølgende er der hygge og socialt samvær ved borde og bænke i de opstillede telte på stævnepladsen på Kalvøvej. Det er forhåbningen og forventningen, at Frederikssund stafetten torsdag den 9. september kan afvikles uden restriktioner. 

Som værter får vi naturligvis brug for mange hjælpere. Erfaringen fra de tre første udgaver af Frederikssund stafetten i årene 2017-2019 er, at vi har brug for ca. 65-70 hjælpere for at kunne afvikle Frederikssund stafetten i god ro og orden og til glæde og gavn for deltagerne. Så hold dig endelig ikke tilbage laugh Som en beskeden tak for din indsats som hjælper, får du gratis adgang til buffeten, så din gratis aftensmad er reddet denne aften, hvis du melder dig som hjælper. Du tilmelder dig som hjælper her nedenfor.

Hvis du gerne vil deltage på et 4 x 5 km fjordløberstafethold eller deltage på 5 km gåturen, er det gratis for alle medlemmer af Fjordløberne. Hvis du ikke har meldt dig som hjælper, skal du betale 95 kr., hvis du ønsker at tilkøbe buffet. Beløbet på 95 kr. pr. person betales til foreningens konto i Nordea: Reg.nr. 2670 kontonr. 8894284146 eller MobilePay 35944. Tilmelding til fjorldøberstafethold, gårute for fjordløbere og evt. tilkøb af buffet sker ligeledes her nedenfor.

Det er muligt at tilmelde sig Frederikssund Stafetten både som hjælper og som deltager. Det vil vi selvfølgelig tage højde for, når du tildeles hjælperopgaver. 

Vi håber i Løbsudvalget på sædvanlig stor opbakning fra jer (s)kønne fjordløbere til Frederikssund Stafetten og takker på forhånd alle for at have meldt jer under fjordløberfanerne. 

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at tage fat i Carsten Nielsen (mobil 40725538) eller Torben Hansen (mobil: 60615804).

Tilmeldingen til Frederikssund Stafetten for fjordløbere er nu LUKKET.

Tilmelding for fjordløbere til Frederikssund Stafetten 2021

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk