Skal du med Fjordløberne til Parkstafet løb i Roskilde tirsdag den 18. juni ?

Traditionen tro tager vi til Roskilde Parkstafet, der i år afholdes tirsdag den 18. juni. I år vil det ikke være et gratisløb, men der vil  være en egenbetaling på 140 kr. Det første løber hold sendes afsted kl 18.30. For dem som ikke har været med før, kan nævnes at man er 4 løbere på hvert hold. Hver løber skal igennem en noget kuperet rute på 2,5 km, 2 gange. Dvs 5 km ialt.

Igen I år er der mulighed for “Walk” hold, hvor holdet går samlet rundt på de 5 km. Walk holdene sendes afsted kl. 18.45. Løbet afholdes i og omkring Folkeparken i Roskilde. Efter løbet får hvert hold en herlig madkurv med sandwich, vin/sodavand og alt det andet gode. Stryh kommer med en pølsevogn og Comwell giver kaffe og kage, mums.

Har du lyst til at deltage, så tøv ikke med at tilmelde dig via linket. Vil du med som hepper så tilmeld dig også via linket og betal 40 kr (og skriv du ikke løber), så sørger vi for madkurv til alle. Herefter vil vi efter bedste evne lave et antal hold med forventet nogenlunde ens samlet sluttid. Vi vil også lave vores hurtigste hold, for at se om vi kan være med I kampen om medaljer. Vi plejer at mødes ved hallen ca kl 17.15 og fylde bilerne op. Se mere om løbet på

http://www.ikhellas.dk/Parkstafet

Tilmelding og betaling senest d. 9. juni på regnr. 2670 kontonr. 8894284146 eller mobilepay 35944

Ved tilmelding bedes du skrive din forventet sluttid. Ved betaling bedes du skrive “stafet og dit navn”

Vi ser frem til en god aften med en masse glade Fjordløbere i Roskilde. Husk vi tropper op i vores røde Fjordløbertrøjer.

Hilsen Aktivitetsudvalget

Vi har nu lukket for tilmelding 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk